Fredagar är bäst!

Även om dagen började jobbigt, och jag höll på att bli mamma. Så slutade dagen så bra, så det jämnade ut sig.
Jag va i Vinninga hos älskling, med Joakim. Carl va med han, oxå, fast han skulle ut på sjön så det blev inte så länge, vi hann iaf skratta åt Joakim, som är typ roligast i världen; Vi kan kalla han pop. (inte popp, utan pooooop)

 Carl va som sagt inte med så länge, och när Carl stack, hade vi inget att göra. Fast jag är ju Einstein, så vi åt glass & kakor. Jag klippte upp chokladsåstuben, för den va lixom slut. Så det kom inget - jag skulle gissa på att Äzz lägger ut en bild på det, och tjao.. Den är inte allt för vacker.

Sen gick vi ut och åkte moped, jag och Joakim på hästen - jag börjar faktiskt gilla den lite nu, det tar emot att säga det. Men det är bara att erkänna, fan.


Vi åkte till Daggan, där vi fick mer tjockismat, glass, popcorn (brända som vanligt), och ngn mystisk kaka. Med russin i, fast det smakade äpple. Märkligt.. Konstigt.. Knepigt..

Bosse (Alexandras farfar) berättade om sin gris han hade när han va liten, han red tydligen omkring på den. Han pratade om grisen i säkert 20 min, minst! Innan han bytte ämne och berättade om att han hade inte gjort läxan, så han hoppade ut genom fönstet och spela fotboll istället.

På vägen till Alex igen, skulle vi åka förbi en Moderat, bara för att Jonatan tkr så mkt om moderaterna. Vi åkte som sagt bara förbi, och fortsatte hem till Alex. Hon speed:a på som fan med ciaoen, fast jag & Joakim drog om henne.
Helt huxflux hörde vi världens smäll, och ciaoen börja låta som helvete. När vi vänder oss om får vi se en Alexandra som skrattar i hjäl sig, och ett avgasrör som ligger på vägen.


Joakim som är bäst på allt & alla tänkte jag säga, sa att det inte va bra för motorn att köra utan avgasrör, så hon skulle trycka på en knapp, så moppen blev en cykel. Två varv med tramporna och ena trampan ramlar av! Äre Alexandra Larsson som har oturs dag idag ? Joh, det är nog så va.

Efter 4 telefonsamtal och några moppeturer fram och tbk, så kom Alexandra & moppen hem, då gick vi in och satte oss framför tv med Magnus, checka Jönssonligan på Malljorka (orka bry sig hur det stavas, det är ju sommarlov!). & åt ännu mera tjockismat!

Vi hade chipssmakning, och en sort smakade som mat, fast jag kunde fan inte komma på vilken maträtt det va. Men Joakim hjälpte mej, kyckling. Jag har alltså ätit kycklingchips, hjälp! Vad händer eller!?

Sen hade vi en disskution om dvärgen som är med i filmen :

Loviisa: Är den där så kort ?
Magnus: aa,
L: På tiktigt asså? Fast neh, det är ett barn!
M: Det är en dvärg,
L: Man ser ju att det är ett barn.
M: Det är nog en dvärg iaf,
L: Nemen filmen är ju gammal, det fanns inga dvärgar då, det är ett barn.
M: Var va dvärgarna då? Ingrävda i en grotta ?

Det va ett barn asså, jag lovar! Man ser det pissetydligt. Jag & Magnus har bäst diskutioner, särskilt när han pratar på bonniska, & jag inte fattar ett jota.

När filmen va slut, skulle mamma komma och hämta mej, & under tiden gick jag, Alex & Joakim upp på Äzzs rum, jag kollade i hennes pärm, med grisen Babe och hans ladugård, och hans vänner - fast det va bara en ladugård och en gris på teckningen. Kul kul kul!

Sen fick jag en assnygg teckning på en giraff, den har jag skrattat åt många ggr förut, den är skitsnygg! Vi la in bilder på datorn från min telefon, och kollade på dom.


Vi försökte få Joakim att förklara hur man får in ett äpple i snoppen oxå. Vi fattade nästan, fast Joakim blev äcklad av bilden. Stackarn,

Sen kom mamma, och jag åkte hem & skrev blogg, fast först duschade jag, borstade tänderna & håret, och gjorde mina 100 kvälls-situps.

Måste göra en liten lista på bra saker :
• Jag vågade gå till slut gå till apoteket & köpa akut p-piller, jag är stolt!
• Jag har ätit jättemånga onyttiga saker idag - det är fantastiskt bra, eftersom jag lider av ätstörningar.
• Det är en vecka, 6 dar tillochmed, tills jag åker till Kreta!
• Jag ska ta hål i naveln - om jag lyckas övertala mamma.
• Allt är bättre än perfekt mellan oss 6 igen
• Min Alexandra & jag har roligast tsm, även om grabbarna är med.
• Jag har tappat min telefon 4 ggr idag, och den funkar ÄN!
• Jag börjar vänja mej vid hästen nu, står ut med att få ont i röven.

ALEXANDRA & JOAKIM;
TACK FÖR ATT NI FINNS, NI GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA - JAG ÄLSKAR ER! ♥

Tänk va, även en kass dag kan sluta perfekt. Jag älskar fredagar!

/ Loviisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0