Onsdag ,

yuyup, precis som Äzz längtar jag till kusten , jag oxå. Såklart vi vill ha bullar! Tjockisar är vi, fast bara lite..

Jag har faktiskt inte gjort många knop idag, jag heller (Äzz uttryck) . Mamma tvingade på mej att städa mitt rum, och jag kan väl erkänna att det behövdes, speciellt fiskskålen. Det är lite konstigt faktiskt, för jag har inte vart hemma på typ, 1,5 vecka, och inte städat på 2, men det va fan vad det såg ut. Jaa.. Nu äre iaf bevis på att mina kläder hoppas ur garderoben själv!



  ♥  



Tältningen ska bli förjävla rolig, om allt blir som vi har tänkt, hoppas verkligen Anton kan va med, hoppashoppashoppas.

Jag måste göra en liten liten, liten lista. Det är tre veckor kvar av sommarlovet,
& jag och älskling har planerat massor, få se nu om vi får allt gjort..

• Åka till Kusten
• Hälsa på Daggan på torpet
• Fiska
• Åka gummibåt i ån vid båtgården.
• Tälta med gänget
• Cykla till Svalnäs, igen.
• Bada massor!


/ Loviisa

                                                                                                                               


Tjoena!

Idag har det inte hänt så mycket för min del. För Lovisas del vet jag inte. Jag har iallfall inte gjort många knop, vart på stan typ. 

fredag ska jag träffa Lovisa och då ska vi planera våran lilla tripp till kusten. Vi ska åka dit en dah nästa vecka och sola och bada och eventuellt hälsa på några/nån ( vi vill ha bullar!)

Vi ska även sova itält nån dag med alla(Anton,Sebastioan,Calle,Joakim osså vi. Det kommer bli skete roligt hoppas jag. Nu har jag inte så mycket mer att säga. PussochHej Leverpastej <3





// Alexandra

blogg, blogg, blogg!

• hellu.
Idag kom jag och älskling på att vi kunde göra en blogg, en fantastiskt bra idé faktiskt! Jag kan erkänna att jag inte riktigt fattar vitsen med det, men det är rätt mysigt ändå. Vi vet nog inte riktigt vad vi ska skriva här, men det får vi väl se. Skulle gissa på att det blir vad man har gjort, ska göra, och sånt.



Asså, jag glömmer aldrig kommentaren i matsalen! Alla översta tallrikar är typ dåligt diskade så det är gammal mat på, och eftersom dom är smutsiga vill ingen ha dom, och tar dom under - därför hamnar dom överst. aja, ni fattar & förstår.
Äzz tog en tallrik under dom översta, men det va mat på den, fast den va underst. Lite halv irriterad säger hon : Det är fan bajs på alla tallrikar, vad äre för jävla skit dom har !?

Jag älskar dej mest av allt, gumman! Ingen är så underbar som du, ♥


 

/ Loviisa

RSS 2.0