dåligt uppdatering, igen ..

Nu har jag blivit dålig på att uppdatera igen!

Jag var med min Elias igår. Så himla fin är han, är det något ni ska läsa så är det det här. Peder frågade oss när vi skulle köpa lägenhet. Det känns dumt att säga det men: jag kände mig stor när han sa det.

Jag vet inte när jag skrev senast, men det har inte hänt så mycket sen dess. Lite smågrejer möjligtvis. Idag ska jag iallafall till Netto och prata sommarjobb, så jag sitter redan och håller tummarna samtidigt som jag inte hoppas för mycket. Allt bra med dig?

Alexandra & Carolines lördag.

Jag tänkte ta och berätta om min och Carolines lördag. Det har faktiskt hänt en hel del för våran del idag, hoppas eran lördag har varit bra och att ni orkar läsa våran lördag. 
 
Den började med att vi vaknade upp hemma hos mig, Caroline vaknade av att jag bärde upp datorn till sängen. När båda hade vaknat gick vi ner och år frukost med resten i min familj som redan satt där nere. När vi hade ätit frukost gick vi upp och fortsätta se en film som vi började se på igår men som Caroline somnade i från och jag smsade ifrån. Filmen var The Hottie and the nottie, den var riktigt bra tycker faktsikt jag. När vi hade sett klart på den tog vi på oss och gick ut till pappa och Carina som grejade med brunnen tillsammans med våran granne Håkan.

När vi hde varit ute ett tag bestämde vi oss för att ta en cykeltur, jag fick bestämma väg och då fick det bli raka vägen genom "den lilla skogen", tyvärr kom vi inte ens in i skogen innan Caroline tyckte det var bonnigt och teräng så vi vände och cyklade hem igen. Hemma spelade vi uno och kort samtidigt som vi åt lite frukt. Efter ett tag va det middag och strax efter middagen gick vi mot Vinninga city. Från mig och dit är det ungefär 4-5 km så det är ganska långt. På vägen dit han vi med en hel del roliga stunder, tyvärr kan jag inte skriva dom sakerna här. Iallafall så gick vi hem till Farmor och Farfar och fikade och pratade och lite smått sånt där. Efter ett tag kom pappa och hämtade oss så åkte vi hem. På vägen hem övningskörde jag och det gick riktigt bra faktiskt.

När vi kom hem fick vi någon somnsjuka så vi ville bra sova. Som tur var så lyckades vi vakna och då bestämde vi oss för att ta ett varv till bäcken i den "stora skogen". Vägen dit från mitt hus tar ca 7 minuter eller något liknande. När vi hade kommit in i skogen och tatt oss ner från stupet och kommit ner till bäcken fick vi någon cpig ide, vi fick för oss att vi skulle gå över till andra sidan av bäcken. Eftersom det inte fanns något lämpligt ställe att gå över på så fortsatte vi en bra bite åt ena hållet. Efter ett tag kom det en stor stock som låg över bäcken/ån/floden den tänkte vi va perfekt att gå över. Jag började kravla mig över med Caroline tatt bakom, när jag nästan var helt över tänkte jag att här är det bäst att ställa sig upp och ta fart så jag inte sätter foten i en lerpöl som va framför mig. Precis som jag skrev så tog jag världensfart och på andra sidan var det tydligen ett taggtrådsstängsel vilket vi inte visste om som jag flög rakt in i och landade på. Efter mångaom och män så kom vi iallfall under den där jävla taggtråden och in i "hagen". Efter ett tags vandring där inne kom vi på att det kanske fanns djur där inne så då gick vi tilbaka till stängslet fort som fan.

När vi hade kommit under stängslet skulle jag hålla i Caroline så att vi inte skulle ramla i bäcken när vi skulle gå upp på stocken. Helt plötsligt bara marken under mig försvinner och jag fastnar i ett hål med ena foten rakt ner i en is-vatten bäck, efter lite slit får vi även denna gången upp mig. Vi tar oss då över stocken igen, Alexandra med is i hela stövlarna och Caroline med världenslortigaste byxor. När vi äntligen är över ska vi börja fundera på att komma upp för stupet igen, vi skiter i att gå tillbaka tills där vi gick ner utan vi går bara rakt upp där vi kom över från stocken.

Vi kommer inte alls långt innan det blir trubbel, en pinne som Caroline har hållt i går av och hon glider rakt ner igen. Efter ett försök till kommer hon en bit upp till miog igen. Gång på gång händer det att grenar går av och att vi kanar neråt igen. Efter ca 10 minuters försök så kommer vi äntligen upp och efter 7 minuter till så har Alexandra hitat hem igen med båda två i välbehåll.

Carro har kanske dödat mig imorgon för jag har bara råkat göra massa röda prickar över hela henns kropp medans hon sov (A)

2 proa dagen.

Som vanligt har jag missat att skriva en/flera dagar nu. Jag har helt enkelt inte haft tid och sen sitter jag inte vi datorn så mycket längre. Idag va det andra dagen på proaen. Det är riktigt roligt, idag har jag vart ute med Minna & Anja, sen har jag målat och läst för Adam. Jag har också lekt affär med Madicken och Liam. Det är riktigt roligt. Nu ska jag ägna mig åt att skriva proa dagbok. Pusshejs <3

underbar dag!

Jag är på strålande humör idag! Solen lyser och det är kort dag i skolan. Ikväll ska jag dansa som alltid på onsdagar, och innan dess måste jag ta ett tag med naturkunskapen. Vi har ett lite mindre prov imorgon och nu kom jag på att det är kanske inte muntligt utan skriftligt. Ah, så jag måste iallafall plugga lite. Men nu måste jag leta reda på mina dansskor..

ALEXANDRA ♥

Felix fyller år idag

Nu har jag hamnat efter igen! Jag vet inte varför jag inte har skrivit - jag vet inte ens vilken dag jag senast skrev. Idag fyller iallafall Felix år, så dagen består mest av att fira honom. Tänk att han redan är 13 år !? Oh my god. Fan vad tiden går fort. Det vart inte längesen vi sprang omkring i trädgården och va 7 & 4 år och lekte indian (eller vad vi nu lekte).

Vet du att jag ska till Kroatien om 86 dagar?

As,as,as,as trött.

Just nu orkar jag inte skriva så mycket ska snart göra iordning mig och åka till skolan. Iallfall så har min helg varit helt fantastiskt rolig. Sena natter och tidiga morgonar har varit de enda problemet och jag är trött som fan rent ut sakt. Men kul har det iallafall varit. Nu orkar jag faktsik inte skriva mera. Ha det bra!



DRIFTERS!

trött

Jag är trött nu. Klockan är snart 23, och det är lördag. Anledningen till att jag sitter uppe och plågar mig är att Elias ska komma hit - går jag och lägger mig finns risken att jag somnar. Men å andra sidan finns det ingen mening med att sitta här och dö. Hoppas du har det bra på drifters, du behöver inte vara ledsen att du missade melodifestivalen. Så jävla kasst vart det!

fredag igen

Jag tycker inte det är något annat än fredagar nu för tiden. Det var ju inte alls längesen det var fredag förra gången? Fredagar är iallafall världens bästa dag förutom gympan vi har direkt på morgonen, inte för att jag ska vara med idag men annars är det jobbigt med gympa direkt på morgonen.

Jag kan ta och berätta för dig att jag lämnar cykeln hemma idag, jag kan verkligen inte cykla i snö ute och det resulterar bara i att jag går bredvid cykeln - det går fortare då.

I helgen har jag inga stora planer fast ändå händer det en hel del för en gångsskull.

fredag: va med Joakim.
lördag: ev fest, kanske träna med mamma
sönag: jag, Erika och Sara ska nog gå på älska mig, vi måste ju se Johanna & Felicia!

Snart Fredag.

Som du kanske märkte skrev jag inte i går och det va för att jag inte satt vid datorn utan jag låg i sängen och såg på film istället. I helgen blir det nog inte så mycket skrivande för min del eftersom jag ska jobba på Driftersfesten både på Fredag och Lördagen. Annars händer det inte så mycket för min del mer än att vi ska ha kalas på Lördag eftermiddag innan jag åker iväg och jobbar. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och se på en film (Patrik 1,5) jag tror den är jätte bra! Hälsningar Äzz!

dax för lite städning

JAG SKRIVER ALLTID FEL LÖSENORD!


Idag är det torsdag och städning står på schemat, både för dig och mig. Det var någon föreläsning i aulan 8:30, så vi börjar en halvtimme senare än vanligt - rätt chill ändå.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag slutar ju 16 som vanligt, så det är inte mycket kvar av dagen efter att jag har städat. Att träffa Elias hade inte vart fel, men han har nog inte tid mig med idag heller. Det är tur att vi inte går samhällsprogrammet Alex, dom har fan fler läxor än lektioner!

Nu har jag 25 minuter på mig att städa ihop lite innan jag åker och möter Sara, ha en bra dag & tack för igår! ♥





projketarbeten

Onsdag. Jag antar att ni också ska se på 3:ornas projektarbeten hela dagen. Men jag behöver bara vara där till 12:30, sen måste jag iväg  till ungdomsmottagningen med Sara. Verkar bli en rätt skön dag. Hoppas bara det slutar snöa, så JÄVLA jobbigt är det att cykla med snö i ögonen.

Idag ska jag också sluta med mina p-piller, bara så du vet. ♥      haha xD

möblera om Felixs rum

Jag var hos skolsyster igår, hon tog mitt blodtryck (101 genom 70 när jag precis hade cyklat till skolan). Hon sa också att jag skulle röra mig mer (!), jag kommer inte göra något annat än att gå ut och gå. Jag skulle också dricka mycket vatten, så jag måste gå omkring med vattenflaska hela tiden. Lite halvpinsamt kanske.

Igår gjorde jag nästan ingenting. På estetiskverksamhet va det nära att jag svimma, som tur va var det precis när vi slutade så jag gick lite i korridoren, drack lite vatten och åkte hem. Men det hjälpte ingenting, så när jag kom hem slängde jag mig på hallgolvet och bad om vatten. Jag behövde verkligen gå ut men det hade jag inte orkat för jag va lite hungrig också. Så jag slängde i mig det sista av min pizza innan jag och Felix gick ut och gick.

När vi kom in hjälpte jag Felix att städa hans rum. Fast det var mer han som städade och jag som möblerade om, han tyckte det blev pissebra men mamma blev inte glad när hon såg att Felix inte gillade hennes tråkiga möblering. Men jag måste säga att rummet blev mycket, mycket bättre. Det blev inte lika smalt och trångt.

Nu känner jag att jag börjar försvinna i huvudet igen, så jag ska gå lite med Zacco innan jag åker till skolan. Ha det pissebra älskling. Jag mår sådär men jag hoppas jag får upp blodtrycket snart så jag kan leva som vanligt!


Datorkunskap.

Blodtrycksfall låter inte så roligt. Själv är min dag jätte bra. Jag börjar klockan 13:00 idag och har 2 lektioner, just nu har vi datorkunskap. Jag är klar och vi får inte gå bara för att det är en timma kvar tills vi slutar egentligen. Ikväll ska jag antagligen över till familjen Hedevik. Jag är nämligen skyldig Stellan en chockladbit bara för att vi slog vad och han vann. Vi slog vad om att Scotts skulle gå vidare eller inte gå vidare och tyvärr hade jag rätt så mycket fel.

På tal om annat så är det snart proa som gäller för min del. Jag ska troligtvis vara på Ågårdensdagis tillsammans med Rebecca, vi ska troligtvis få svar idag. Innan vi slutar hoppas vi. Nu ska jag hitta på något annat, ha det bra! ♥

blodtrycksfall

Jag har helt och hållet glömt bort bloggen. Jag skäms, förlåt! Det har inte blivit så mycket skrivande i min blogg heller, för jag får inte sitta vid datorn - eller rättare sagt - jag får inte sitta still. Jag har så lågt blodtryck så min hjärna får syrebrist direkt om jag sitter still. Alltså måste jag gå ut och gå mer och antagligen springa med. Det är ju bra att jag kommer igång med springningen iallafall, men jag hoppas verkligen jag kan få upp trycket lite. Att ha syrebrist i hjärnan är allt annat än behagligt, man tror man ska dö.

8 Mars / Filip 9 år.

Loviisa.

Först och främst i dag är det hjälpa Pappa med veden, sen du va här sist här det nog hänt en hel del tror jag. Du va här innan sommaren va? Jag kommer inte rikitgt i håg. Iallfall så har vi tagit ner 3 stora granar vilket gör att vi har fått massa ved att kapa och såga och allt vad de heter. De ska jag hjälpa Pappa&Carina med större delen av dagen. I eftermiddag/kväll när jag kommer hem till Råda ska vi fira Filip lite eftersom han fyller 9år idag, sen blir det nog tyvärr lite läxor också. Men dom måste göras annars blir det inte bra. Nu ska jag gå ut och hjälpa Pappa. Ha en riktigt bra dag ♥

GRATTIS FILIP!

Solsting&Snesprång/ Heja Scotts

Min Fredag började inte alls bra, jag hade så ont i huvudet så jag bara ville ligga ner. Jag va hemma från skolan men som tur var så gick det över efter några timmar. Nör det hade gått över passade jag på att städa hela mitt rum och packa till pappa inklusive tvätta. Sen vid 4 kom pappa och hämtade mig, bella åkte inte med men de skiter vi i att prata om. Vid halv 7 åkte vi ochhämtade Farmor och åkte till Skara och såg på Solsting & Snesprång. Det var nog det bästa jag har sett i hela mitt liv, jag älskar Dagotto.

Idag så har det blivit ändrade planer så jag ska inte göra det som va planerat, vi har flyttat fram det tills i början på Maj av en andledning som jag inte kan ta här ifall männsikan ser de. Idag istället ska vi fira Bella som fyller år på typ Tisdag, så vi ska få lite främmat och så. Det kommer hoppa ut och in folk här hela dagen. Ikväll är det melodiefestivaöen som gäller för min del. Jag hoppas verkligen att Scotts går vidare men tyvärr tror jag att Sarah vinner över dom, inte bra. Ha en bra dag ♥


lågt blodtryck

Jag vet inte om jag skrev igår, men i vilket fall som helst kunde jag inte skriva på kvällen. Jag har lågt blodtryck och igår märkte jag av det; det spännde i huvudet, jag mådde illa och jag hade ingen balans - jag gick snett och ramlade.

Innan jag pratade med mamma visste jag inte vad det var, och trodde att jag hade fått en hjärnblödning alltså att jag höll på att dö. När jag väl vinglade upp till mamma och sa att jag höll på att dö, sa hon bara lugnt; det finns inget som kan göra att du dör nu. Och berättade att det va mitt låga blodtryck som spökade.

Idag gick jag upp 7:55, av två anledningar; dels för att mamma skulle se hur jag mådde idag, eftersom jag var väldigt rädd igår (den största anledningen till att jag mådde illa) men mest för att jag ska till Skövde och byta tillbaka min telefon snart.

Bussen går 11:55, och nu har klockan strax efter halv 9, alltså har jag några timmar på mig. Men med tanke på att jag ska cykla dit, hämta ett fritidskort på vägen och gå ut med Zacco och äta innan så försvinner dom rätt fort. Nu ska jag iallafall mysa framför i en annan del av Köping, innan jag börjar göra mig i ordning på riktigt.

Hoppas verkligen din fredag va mycket, mycket bättre än min. Och lördag, jag vet allt lite vad som händer idag för din del. ♥

Fredag :D

Lovisa hjärtat:

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Jag har blivit drabbad av världens huvudvärk, ont i halsen och vrål förkyld. Inget roligt alls, så jag va hemma och vilade idag. Jag har precis packat eftersom jag ska åka till Pappa&Carina i helgen, jag hoppas jag blir frisk för vi har fullt upp hela helgen. Ikväll ska vi åka till skara och se solsting och snesprång, jag tror det kommer vara jätte bra. Hoppas det löser dig med din telefon ♥


min telefon är bortbytt

Idag ska jag inte göra något. Bara ta det lugnt och njuta av att inte behöva gå upp tidigt imorgon, men om jag får tag på ett fritidskort måste jag upp tidigt ändå. MIn telefon har nämligen blivit bortbytt mot en annan. Jag fick alltså fel telefon när mamma hämtade den, en brun/guldig "vanlig" när jag egentligen ska ha en svart/silvrig skjutbar.

Jag hoppas jag kan komma iväg till Skövde imorgon för jag vill ha tillbaka min telefon, och Tommy Strålman (hans telefon jag har) vill nog ha tillbaka sin telefon. Tur att min telefon är kvar i telenorbuktiken, annars hade jag orolig. Jag menar, hur många ärliga människor finns det egentligen? Den kunde ju bara ta min telefon och hämta sin också.

Vad ska du göra idag, äzzkling?


gå ut och gå ikväll?

Hej äzzkling.
Jag skrev aldrig igår, men jag tänkte allt på det/dig. Jag va tvungen att laga min cykel, annars hade jag behövt stå och laga däck just nu. Idag har vi lång dag i skolan 08:00-16:00, jobbigt och plågsamt som vanligt. Men jag missar en hel del lektioner p.g.a undomsmottagningen för du-vet-vad, men även en föreläsning och en promenad till Åhléns på engelskan gör att vi missar lektioner. Gött mos äcklig korv!

Idag är det som vanligt städning som gäller när jag kommer hem strax innan 16:30, och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi kanske kan gå ut och gå? Ring till mig under dagen isåfall. Elias gamla telefon jag har nu har rasat ihop helt totalt, men jag är hemma vid 16:30, så ring om du vill ut!

Ha en bra dag, vi ses kanske i skolan! ♥

4 Mars.

Lovisa

Min dag idag har varit ganska kort. Vi börjar 08:50 med Engelska. Vi har sen 2 studiepass som man får jobba in om man vill och sen åka hem, jag satt och jobbade ganska länge (förvånad?). Jag behövde bli klar med No:arbetet som vi ska lämna in till grodmannen i morgon. När jag kom hem fortsatte jag med No:arbetet och jag blev klar ganska tidigt, när jag var klar gjorde jag inte direkt något satt vid datorn och gjorde iordning mitt rum. Snart ska jag anfalla sängen även om klcokan bara är 18:33 men jag är rädd för att jag kommer bli sjuk snart. Jag är trött, har ont i huvudet och är allmänt nere. Hoppas du mår bättre, puss & kram äzz ♥

måndag, eller nej onsdag (!?)

Äzzkling,
idag började min dag med att yogurthen hade tatt slut. Det märkte jag såklart efter jag hade tinat hallon och jordgubbar - det fanns ingen återvändo. Istället fick jag ta mjölk, vad skulle jag göra liksom? Men jag ångrar mig nu, jag skulle ätit upp jordgubbarna istället, det här va inte gott.

Idag har jag kort dag i skolan 08:30 - 13:25, fast det är nog så jobbig. Jag måste genomlida lektioner som: svenska, matte, engelska och något handelsämne. Direkt efter skolan ska jag till Elias, jag har ju ingen cykel för tillfället så jag kommer varken dit eller hem på annat sätt. Det knappt att jag kommer till skolan.

Ikväll ska jag dansa som alltid på onsdagar, det är väldigt kul. Äzzkling, jag tycker du ska börja med mig. Vi går ner till nybörjare, kom iiiiigen! Iallafall, när jag kommer hem från dansen måste jag montera fast däcket på cykeln så jag kan cykla på den igen.

Min dag.

Till Lovisa.

Min dag har också varit rätt smockfull. Eftersom att Caroline fyller år idag så skulle jag och Louise baka kladdkaka till Caroline. Det blev faktiskt ganska lyckat, men som vanligt när jag är med och gör någo så blir alltid något fel, jag orkade inte vänta på att smöret skulle kallna så jag hällde i skiten och det skulle jag inte gjort. När vi kom till Caroline va kanterna helt stenhårda, våran kladdkaka blev kallad Lemant golv. Sen har jag också varit på stan och på något tatuer-affär för Johan skulle checka någonting med hans tunga.

När vi hade gjort det cyklade vi hem igen och Louise åkte för att träna konståkning, sen dess har jag vart hemma och just nu håller jag på med ett No-arbete som vi ska lämna in på torsdag, inget kul alls. Dom sista dagarna den här veckan har jag massor att göra, jag kan göra en liten stapel så ska du få se. 
 
Onsdag: No-arbete + öva på massa engelska glosor (typ 100 xD)
Torsdag: öva på engelska glosorna och städa mitt rum plus gå ut och gå och packa.
Fredag: åka till pappa, gå på typ en sak i skara.
Lördag: kan jag inte säga för då ser kanske personen de.
Söndag: skidor?


Älskar dig!


första inlägget på länge

Hej älskling.
Det var längesen jag skrev i bloggen, det var längesen jag hörde av mig överhuvudtaget. Jag vet inte vad jag har haft för mig, men ingenting är viktigare än dig och det vet du. Men det är som det är. Hamnar man efter i bloggen fortsätter man att vara efter. Tråkigt.

Idag har jag haft fullt upp. Imorgon är det dax för skola igen, jag har inte varit där på nästan 2 veckor. Förra veckan hade jag praovecka hela veckan och halva denna veckan hade vi visst lite ledigt. Idag har jag iallafall vart och hälsat på min lillebror i skolan, jag vet inte varför. Det var något ryck jag fick. I brist på annat att göra.

Nu i efterhand hade jag inte behövt åka dit, jag har gjort massor ändå: bakat kladdkaka, gått en långrunda med Zacco & Johan, vart på netto och köpt grädde, installerat mammas tv, diskat/gjort ordning i köket, skalat potatis, tatt reda på vart min telefon håller hus, gjort en varning-för-hunden-skylt och tagit tag i den här bloggen på riktigt.

Jag är nöjd med min dag, och jag saknar dig älskling. Du är en stor del av mitt liv. ♥

/ loviisa

bloggen görs om

Hej! På grund av dålig uppdatering gör vi nu om bloggen. Vi har disskuterar lite, och kom fram till att anledning till att vi startade bloggen överhuvudtaget var för att vi skulle skriva vad vi gjorde på dagarna när vi inte gå ri samma klass längre. Bloggen var alltså till hjälp för att vi fortfarande skulle veta vad den andra gjorde och inte gjorde.

Så nu blir bloggen mer personlig, kanske mer i brevform om man säger så. Vi kör på det ett tag och ser om det går bättre.


RSS 2.0