Onsdag.

Idag vaknade jag upp i Vinninga hos Pappa&Carina. Jag tänkte att jag skulle vara här någon/några dagar på lovet beroende på vilken dag vi ska till Överby/Morfar med Mamma. I eftermiddag tänkte jag åka bort till Farmor och baka chockladbollar och vanliga kanelbullar. Ikväll vet jag inte om jag åker hem eller om jag stannar tills i morgon förmiddag men det får vi se. Hittils har min sportlovsvecka varit jätte bra och som de ser ut nu så kommer den fortsätta att vara bra. Nu ska jag gå ner och fixa lite mat, hör av mig sen.



Grållan&Skrållan ♥

Rufus&Teddy.



Rufus & Teddy är världens sötaste! ♥

GodMorgon!

Nu har jag kommit upp ur sängen och skickat hem Caroline. Idag ska jag städa mitt rum, göra lite läxor, va med Caroline och ikväll ska vi gå på Bio. Bion vi ska gå på heter I taket lyser stjärnorna,den ska tydligen vara jätte bra så det får vi hoppas att den är. Sen ska jag inte göra så mycket mera, busa med Rufus & Teddy kanske. Nu ska jag fixa mitt rum men jag skriver snart igen!

Hovfjället.

Som ni kanske redan vet så va jag i Hovfjället Tisdag och Onsdag med Bf1:orna. Jag har inte riktigt skrivit någon rapport om det än så jag tänkte att jag skulle göra det nu innan vi ska fika.

Tisdag:

Resan började på Tisdag morgon skit tidigt. Vi skulle åka bussen från Delagardie 06:30 vilket innebar att jag va tvungen att gå upp ca: 04:30. Jag gjorde iordning mig och fixade de sista man skulla ha med sig. 06:00 cyklade jag iväg till Rebecca, det var väldigt mörkt och det va inte kul att cykla vid kolonilotterna den tiden på morgonen. Jag var framme hos Rebecca ca 06:10 då packade vi in mina saker i deras bil och åkte till skolan. När vi kom fram hade bussen inte kommit än men det dröjde inte länge innan den kom, då packa vi in alla saker i bussen och sen gick vi in och satte oss. Vi satt näst längst bak, jag brevid Louise och Rebecca brevid Elina. Bussen stannade och tog upp folk i både Källby och Götene sen åkte vi vidare.

Bussresan gick bra, vi stannade och fikade på vägen. I bussen blev det sova, spela kort, lyssna på musik och skratta sönder som vanligt. Vi va framme i Hovfjället runt halv 11 på förmiddagen. Det första vi gjorde var att gå till skiduthyrningen där man fick säga sitt namn så hade dom redan fixat skidorna och hela köret. Sen började det jobbiga, att få på hela skiten. Det va inte det lättaste eftersom det va ca 25 stycken som tog på sig samtidigt på en jätte liten plätt. När jag och Louise väl hade fått på oss allt och va klara åkte vi till "barnbacken" där vi skulle gå i skidskola, eller aa skidskola och skidskola vi fick lära oss att stanna och lite sånt. Sen efter ett tag skulle vi åka knappliften högst upp på backen och åka försiktigt ner, det lyckades jag inte med, iställer för att "ploga" så fick jag världens fart rakt ner och jag kunde inte stanna,det kunde ha slutat illa men tillslut fick jag stopp på skidorna på något sätt.

När vi hade åkt lite i barnbacken sen när jag hade lärt mig att ploga och de så va det lite aktiviteter med klassen som gällde, det var jätte roligt. Efter aktiviteterna blev det lite åk igen och sen klockan 16:00 åkte vi till stället där vi skulle bo. självklart fick vi stugan längst bort så vi fick släpa våra saker jätte långt (ca 250-300 m) okej det låter inte så jobbigt men om man har 3 väskor var och pjäxor så blir det ganska så rejält jobbigt. När vi kom in i stugan var det matlagning och duchning som stog på spel, vi 4 åt hemmagjord pizza. Vi blev klara ganska tidigt så vi han göra lite annat också innan det va dags att gå till "samings" stugan.

Klockan 20:00 gick vi till samlingstugan, där började alla klassaktiviteter några av lekarna var : 4-kamp, Körslaget, Frågesport, Gissa låten och Kortleken, det var också riktigt roligt. Vid 00:00 hade alla gjort sina lekar så då fick vi gå tillbaka till stugorna och göra lite vad vi ville. Vi gjorde inte så jätte mycet i våran stuga vi pratade, åt godis och lekte en lek sen blev det tidig läggdags för oss.

Onsdag:

Onsdagen började med att vi vaknade av mitt alarm på mobilen, vi gick upp och åt frukost i stugan. Sen tog vi på oss och plockade i hop våra saker. Vi gick sen och lämnade våra saker vid bussen och sen städade vi lite i samlingsstugan. Tilda och dom andra som sov i samma stuga som oss fick städa vårat rum medans vi städade i samlingsstugan. När det va gjort gick vi och satte oss i bussen och väntade på att alla andra skulle bli klara. När dom andra var klara åkte vi till skidbackarna igen. Dagen började med att dom som inte hade hunnit köra sina uteaktiviteter gjorde de, och när det va klart va det friåkning som gällde. Jag och Louise tog några varv i barnbacken men sen gav vi oss även på en röd/grön backe. Det gick jätte bra, vi ramlade faktiskt bara en gång och det var på plan mark. Louise ramlade först och då skrattade jag åt henne och då korsade mina skidor varandra så då trillade jag också. Hahaha.
Klockan 13:00 va det mat och efter det åkte vi lite till, sen gick vi och satte oss i värmestugan och väntade på att åka hem.
16:00 satt vi sen i bussen allihopa utom några stycken som var sena för att dom ville åka in i det sista. På hem vägen såg vi på film och spelade kort, vi stannade i Kristinehamn och åt på Mcd och sen fortsatte vi hemmåt. Vi var hemma i Lidköping igen ca 20:30. Då kom mamma och hämtade mig och Rebecca. Hemma somnade jag direkt efter en 2 långa men riktigt roliga dagar. Här kommer det lite bilder också.






Godmorgon!!

Idag kommer mitt Godmorgon ganska så sent, jag har haft fullt upp hela morgonen. MIn dag ser faktiskt inte så fullspäckad ut för en gångs skull och det känns ganska skönt. Det är skönt att det är sportlov nu, då börjar det snart att närma sig sommaren och det gillar vi, fast egentligen är det inget fel som vintern heller. Det finns massor av saker att göra på Vintern om man bara tar sig tid. Nu ska jag gå ner och äta Carina ropade. Ha en fortsatt bra dag.


Melodiefestivalen.

Finns egentligen inte så mycket att säga om den mer än att de blev lite besvikelse över att Scotts inte gick vidare direkt till finalen. Men vafan de här klarar dom, jag känner på mig att det kommer att gå bra för dom. Dom va iallfall bäst nu ikväll och då kommer dom antagligen vara bäst på andra chansen också.
 
Ikväll har Rebecca,Louise & Caroline varit här och sett på Melodiefestivalen och myst. Vi spelade kort och massor av sånt där smått & gott och sen klockan åtta blev det Melodiefestivalen. Efter de blev det ännu mera kort och nyss åkte dom hem. Hemma i Råda har det blivit till ökning, min lillebror har skaffat 2 styckna Marsvin. 2 styckna killar, han har inte valt namn riktigt än men han har några på gång. Förövrigt är de här mitt och Lovisas 400 inlägg och mer blir det får vi hoppas. Ha en fortsatt bra Lördag kväll & Hejja Scotts!


Daggan då!

hahahahahahahahahahahha!

LÄGG AV!

"skytts"

aahahahahahhahaahhahaha!

Jotack, det var det roligaste idag!

Saknar dig också.

Idag har jag vart hemma från skolan. Jag har ont i huvudet och mår illa och är trött sen Hovfjället men jag överlever. Jag har ägnat dagen åt att kolla på alla mina bilder på datorn och det blir en hel del de kan jag ju meddela. Dom flesta bilderna är på mig och Lovisa, egentligen klarar jag inte av att kolla på dom får då får jag massa roliga minnen och det känns jobbigt. Jag blir bara ledsen då, inte alls kul alldså. Jag hatar att jag har så mycket att göra så att jag inte "hinner med" dig gumman, jag ska försöka ändra på de här för jag saknar dig massvis. Min kärlek till dig går inte beskriva med ord, 7,8 och 9 var bäst med dig. Hade jag inte träffat dig i 7:an hade jag inte haft de så bra dom 3 åren som jag hade.

I Eftermiddag ska jag åka till Pappa & Carina. Carina jobbar i kväll så det får bli jag och pappa som hittar på något roligt. Bella tror jag ska åka till parken eller något liknande, jag är faktiskt inte så intesserad av vad hon ska göra.
Imorgon ska Louise&Caroline komma hem till mig i Vinniga och se på Melodiefestivalen. Jag har tvingat dom bara för att Scotts är med. Här om dagen när jag pratade med min farmor i telefonen höll jag på att dö av skratt för farmor trodde att Scotts hette Skytts, okej ni kanske inte tycker det är roligt men dom som har träffat min farmor tycker garanterat att det va roligt. Nu ska jag packa till pappa, vi hörs kanske i kväll. Ha det bra tills dess!


                                      

                                                                                    
     Alexandra&Loviisa  

städa

För nu ska jag städa innan jag går till bussen! Ha en bra dag,

uhm, jag saknar dej.

Jag skriver nästan aldrig här längre, och det är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag kan inte skriva likasamma inlägg i två bloggar, och om man skriver lite samma så känns det så onödigt att skriva två likasamma. Varför inte berätta något annat här då? Jag vet inte, det är ju min och Alexandras blogg, det ska ju handla om oss. Men Alexandra har fullt upp hela tiden, och jag har dåligt schema så det blir inga galna idéer, det är tråkigt.


                                 

                                                                        Jag saknar tiden det var du & jag.

Kärlek = Bilder?

Jag satt och kollade på bilder och då hittade jag massor av bilder på mig och Lovisa. Alla är gamla så ni får klara er på att se dom,tyvärr finns det inga nya eftersom vi inte träffas alls ofta längre. Jag visste att de skulle bli så här men jag trodde aldrig att de skulle bli så här jobbigt. En bild säger mer än 100 ord och jag tror att Lovisa kommer ihåg varenda stund av dom här bilderna. Dom här bilderna visar verkligen min kärlek & saknad till henne. Allt vore perfekt om det blev som innan ♥

         
    
    

nh


Godmorgon!

Igår kväll kom jag att tänka på att det är sportlov snart, riktigt snart. Bara klara av den här veckan först och sen är dert sportlov, jippie. Idag kommer min dag bestå av att endast packa klart och kanske göra lite läxor om jag hinner/orkar och sen ska jag gå och lägga mig väldigt tidigt efter som vi ska va på Delagardie 06:30 i morgon och då har inte jag gått upp i vanliga fall än. Ha en bra dag, det ska iallfall jag försöka med!


Helgen snart över.

Då var snart denna helg också över, jag säger ju att allt går så fort nu för tiden så det är nästan otäckt. Jag tycker att veckan som kommer också ska gå jätte fort för jag har verkligen fullt upp hela dagarna. Det är nästan jobbigt när man har så mycket att göra så man inte hinner med annat än att bara göra saker precis hela tiden, det gillar Alexandra inte alls. Nej nu ska jag inte sitta här och klaga det är inte de bloggen är till för. I Fredags sov jag hos Caroline och innan va jag och Carro med Robin,Erik & Felix några timmar, det var nice. I Lördags hade vi kalas för mamma och det blev lite mys och sånt på kvällen. Och nu är det Söndag och rapport om söndagen kommer kanske i kväll.

Min vecka ser ut ungefär så här :

Måndag: Läxor & Packa
Tisdag: Hovfjället med BF.
Onsdag: Hovfjället med BF.
Torsdag:Läxor,Städa,Packa till pappa.
Fredag: Åka till pappa (direkt efter skolan).
Lördag: Va hos pappa, Louise och co kommer.
Söndag: Massor saker hos pappa, hem till råda packa upp göra i ordning och lite läxor. 
 
Antagligen kommer det komma mer saker in på listan då det känns som jag har glömt typ allt.



RSS 2.0