vodka in my ♥

FREDAG!
I helgen blir det äntligen ut och ha kul igen igen. Massa sprit ♥ Äntligen är mitt liv tillbaka. Jag menar, hur kul är det att bara vara hemma med femiljen eller med några kompisar och inte visa omvärlden att man lever? Nej, då klassas man som tråkig - och det ÄR tråkigt också.

Men min helg börjar lite tråkigt, jag hade hoppats på att sova med min älskling hela helgen men han vill inte träffa min mamma för hon är dum (Jag förstår han, men det är ju sjukt! Hon skrämmer bort min älskling),  men han hade fullt upp. Så jag får bara träffa honom lite på dagen imorgon, dåligt. Men bättre än inget.

Idag måste jag vara hemma med Felix också. Fast det gör ingenting, då hinner jag vila tills imorgon. Jag tänkte säga att jag skulle träna lite på företags ekonomin, men det är ju helt onödigt. Jag menar, jag kommer inte komma ihåg efter lördagen ändå.

haha.

ut & sprang idag!

Ja. Jag och Alexandra kom ut och sprang idag för första gången! Yes! Känns underbart. Jag kan erkänna att vi inte sprang så långt, men vadå? Någonstans måste man börja för att få bättre kondition. Men jag måste säga att Alexandra var grym! Jag trodde aldrig jag skulle få med henne. (inget elakt, för jag trodde inte jag skulle komma ut jag heller).

ALEXANDRA, VI SPRINGER PÅ SÖNDAG IGEN!

Springa!

Förlåt igen för att jag inte har skrivit på länge, nu ska jag ta och skärpa till mig på riktigt har jag tänkt. Idag eller rättaresakt snart ska jag och Lovisa ut och springa, det kan bli intressant att se hur många meter vi klarar utan att rasa i hop. Hahaha. Nej nu ska jag inte vara sån, det här kommer gå jätte bra för oss. Idag har jag haft en bra dag, mycket skratt och lite action typ så kan man nog beskriva min dag bäst. Ikväll ska jag ägna mig lite åt skolarbeten och bara ta det lungt (kanske träffa Lovisa). Nu ska jag göra iordning mig för att springa. Ha det bra <3




Ge mig en maskin så man kan spola tillbaka tiden <3

bråttom

Förlåt, men jag måste skynda mej nu! Jag ska städa innan jag ska åka & jag måste åka om ungefär en kvart! Ha en bra dag!

Ikväll ska vi ut & springa, Äzzkling, våga inte backa ur nu!

3 månader med Elias

Idag orkar jag inte skriva blogg. Jag har ingenting att säga, inte ens något ointressant. Fast jo? Vänta nu.. Jag och Elias har vart tillsammans 3 månader nu, ha! Tiden går fort, jag hoppas att det blir mycket längre. Men vem vet..

..Nu ska jag iallafall träna på glosorna innan jag ska borsta tänderna & åka till skolan. Myran första lektionen, då måste vi vara på topp. Vi har inlämning på fredag, & vi får inte låna böckerna. Alltså måste vi skriva allt i skolan på en lektion.

HA EN BRA DAG!

springschema

Ja. Det var meningen att jag & Alexandra skulle gå ut och springa idag? Men hur gick det? Nej, vi pratade om min p-stav istället. Men nu har vi gjort upp ett schema här..

måndag:
tisdag:
onsdag:
torsdag: SPRINGA
fredag:
lördag:
söndag: SPRINGA

Ser lite tomt ut, eller vad säger du Alexandra? Ska vi pricka i någon mer dag?

sommarlängtan

Jag skriver alltid fel lösenord när jag ska logga in här. Att jag aldrig lär mej? Jag menar ******* är inte så svårt att komma ihåg?

Idag slutar jag 4 som vanligt, alltså jag dör ihjäl av mitt sämsta schema snart, jag orkar inte mer! Bara 136 dagar kvar till sommarlovet (helg, lov, studiedagar inräknat). Då kan jag äntligen koppla av! Eller ja, skolan slipper jag, jag ska visserligen jobba men då får man pengar, då är det kul. Alexandra, Liseberg tar vi väl också en tripp till. Precis som vanligt?


ut och springa

Jag och Alexandra ska börja springa. Ja, det var egenltigen jag som skulle börja med det. Men det funkade två första dagarna, sen glömde jag av det. Men nu har jag fått med Alexandra på detta, alltid bra att vara två, då kan man tjata på varandra. Så, imorgon ska vi ut och springa (det bestämde jag nu så hoppas Alexandra kan).

Jag & Alexandra har som mål att klara av att springa 2-och-halvan till sommaren utan att bli för trötta. Ja, ni ser hur dålig kondition vi har.

Måndag kväll.

Jag hoppas också att vi kommer igång med bloggen igen nu, det vore roligt. Jag vet precis vad Lovisa menar efter som jag delar blogg med två stycken. Men det är bara att ta tag i det och skriva varje morgon och kväll. Jag tror att jag och Lovisa kommer lyckas ganska bra när vi väl kommer igång. Nu ska jag slingra mig iväg till sängen lite smått. Natti Natti <3


Måndag.

I vanliga fall gillar jag inte Måndagar men i dag gick det faktiskt bra att gå upp för en gångs skull. Okej den kommer antagligen inte vara bra senare i eftermiddag när jag bara vill åka hem men jag får inte bara för att vi slutar 16:00 idag, eller aa dom som har datorkunskap gör de. Min helg har varit jätte bra, i fredags åkte jag till pappa och Carina. Där var jag till Lördag kväll runt halv 7 då pappa körde mig och Rebecca till Louise. Hos Louise blev det massor av mysmys, vi sov i hennes husvagn på natten och på kvällen körde vi kort och spel och åt godis och såg lite på tv. I går kom Peo och hämtade mig hos Louise och när jag hade kommit hem åkte jag tillbaka till Pappa igen. Hos pappa blev det massor av tv-spel och lite sånt. Klockan 18:00 körde pappa hem mig och Bella och halv 7 gick jag ut och gick med Lovisa. Efter det åkte jag förbi Hedevik en sväng. Så såg typ min helg ut, hoppas eran helg har varit lika bra som min.

första promenaden 2009

Det var riktigt nära att jag köpte en ny navelpiercing idag. Varför gjorde jag inte det? Jag ångrar mej lite nu, fast.. Den var inte så fin tror jag inte. Fast fan, den hade vart pissefin i naveln, tror jag.

MEN
jag ska ut och gå med Alexandra snart, det ska bli roligt. Jag ska träffa min Elias lite också, det måste jag eftersom mamma inte lät mej gå till honom igår. JAG & ALEXANDRA KOMMER HA FÖR MYCKET ATT PRATA OM! ♥

Alexandra&Lovisa.



Min högsta dröm är att kunna spola tillbaka tiden så allt blev som "vanligt".
Jag älskar dig Lovisa <3


alexandra & loviisa "återförenade"

Jag & Alexandra har börjat falla tillbaka på ruta 1. Igår pratade vi i telefonen nästan en timme, inte på en gång som vi brukar, utan mer utspritt över dagen. Det var mysigt att ligga ute på gatan utanför Elias dörr och prata med Alexandra, jag kunde beskåda Elias konstiga granne som lagade sin postlåda. Han skyllde på att det var ungarna som hade hoppat på den - locket hade lossnat.

Vi har iallafall bestämt att vi ska ut på söndag, hörde att Alexandra var lite sugen på.. Får se om vi kommer ut, jag hoppas på det! Vi brukar inte backa när det gäller att röra på sig.


en underbar tid. När veckorna gick ut på att längta till helgen. Massa kul i Saleby med grabbarna. Numera är det mesta glömt. Men fan vad kul vi hade! Saknar´t


Torsdag.

Förlåt för att jag inte har hunnit skriva sen jag kom hem från Thailand men jag har haft fullt upp som vanligt ungefär. Mitt Schema har blivit riktigt bra om man jämför med förra året. Den här terminen har jag sovmorgon varenda dag och vi slutar bara 16:00 en enda dag vilket är jätte bra. Förra året sluta vi 16:00 nästan varje dag och började 08:00 det var riktigt jobbigt, jag lider med dig Lovisa. Nu måste jag ta och göra iordning mig klart och sen ska jag cykla i väg till Reebok, ha en bra dag så hörs vi i kväll.

vill sova, men det går inte.

Smart att måla naglarna 22:04 Loviisa. Smart! Nu kan jag varken borsta tänderna eller byta om till pyjamas. Attans. Fan vad dum jag är! Men franskmanikyr med rosa istället för vitt längst ut är hett! (Y)

Alexandra är hemma igen

Det var längesen jag skrev här. Det är så svårt att bli taggad på att skriva när inte Alexandra skriver. Jag måste bli bättre. Jag menar, varför har vi en blogg om vi aldrig skriver i den?

Mitt nya schema suger ku.. Fyra alla dagar, utom onsdag (13:25), och idag måste jag springa omkring och leta praoplats. Fan vad jobbigt allt ska vara.

En sak som förgyller tillvaron är att Alexandra har kommit hem, jag har inte pratat med henne mindre än vad jag brukar, men man känner alltid tomheten ändå. Alexandra, välkommen hem - jag älskar dej!

Bilder från världens underbaraste Thailand!







loviisa skriver ;

Både min dator och mobiltelefon blev omhändertagna av mamma. Hemtelefonen fick jag knappt röra, och det enda jag fick göra var att städa. Mamma tyckte så lite om mej så hon rörde inte ens mina kläder - hon tvättade inte, hon skällde på mej för att jag inte hade strykt mina kläder så hennes korg var full.. Jag är så besviken på allt, och jag längtar tills jag får gå ut igen. Tills dess ska jag svälta ihjäl mej - men det är grymt svårt. När man inte har något att göra, är det så lätt att man tröstäter upp alla skumtomtar. Jag kanske inte är gravid trottsallt, jag kanske bara har för många tomtar i magen? Jag behöver verkligen träna ..

4/1-09

Innan jag åker har jag fått ett uppdrag från Lovisa och det är att meddela att hon inte har någon dator eller mobiltelefon så det är andledningen till att hon inte har skrivit här, hon får nog tillbaka den nån gång snart så hon kan skriva.

Lovisa, du får ha det superbäst här hemma så hörs vi när jag kommer hem.
Älskar dig mera än mest <3

HEJDÅ SVERIGE - HEJ THAILAND!

Nu är det jätte nära tills det är Thailand, Lovisa kommer du ihåg när vi satte in nedräknaren? Det va inte alls länge och just nu står den på 0 dagar , 9 timmar , 12 minuter och 43 sekunder. Nu har jag packat och allt är med utom datorn, den tar jag det sista tänkte jag. Nu måste jag göra lite andra saker och snart är det landvetter som gäller. Men som sakt så kanske jag kan skriva lite inlägg i Thailand, kommer kanske ett på Måndag eller Tisdag. Hoppas ni har det bra nu för de kommer jag att ha. Alexandra älskar Loviisa <3

Nu är det närma.

Nu är det inte alls långt kvar tills jag åker till Thailand, om 24 timmar är jag på väg till Landvetter. Det jobbigaste är att man måste vara där så långt innan, först när vi kommer dit så ska vi parkera en bit i från flygplatsen för då får vi bilen uppvärmt tills vi kommer hem den 21 Januari. Ifrån parkeringen får man åka en buss med sina resväskor och hela skiten. Bussen stannar precis utanför ingången till Landvetter så då är det bara att gå raka vägen in. När vi kommer in där är det massa kontroller med pass och sånt och efter det är det forex och sånt där också. Innan 21:00 måste vi checka in. När vi sen har gjort det blir det väl till att kolla i Tax-freen och lite sånt. Innan 22:30 blir det påstigning på planet och 22:55 lyfter vi från landvetter. Vi landar i Thailand strax efter 09:00 på Måndagsmorgonen svensk tid och strax efter 16:00 på Måndagseftermiddgen Thailändsktid. Sen den 12/1 så förflyttar vi oss från Ao Nang (Krabi) till Koh Lanta (Lantvilla). Sen den 19/1 flyger vi hem från Thailand och planet landar hemma på landvetter igen 04:10 på Tisdags morgonen(21/1) så jag är ledig den dagen och kommer tillbaka den 22/1.


Bild från Krabi.


GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA


RSS 2.0