Åå :O

Jag har ett stort problem, jag kan aldrig hålla käften.

inte bloggnödig

Alltså, min urinvägsinfektion gör mej kissnödig, men inte bloggnödig. Jag har helt tappat intresset. Det är konstigt, tråkigt konstigt. För jag har ändå inget att göra liksom. Bara sitta och vänta på att det ska bli imorgonkväll? En hel dag i mitt liv går förlorad om jag bara sitter och längtar/väntar. Nä, något måste jag hitta på. Kanske ska städa lite på datorn?

Dålig uppdatering.

Ursäkta att det har vart dålig uppdatering från min del (Alexandra. Jag har som jag skrev för några inlägg sen haft fullt upp och inte hunnit med att sitta vid datorn för fem öre dom senaste dagarna, men nu har jag lite tid över till detta också.
Fast nu hade jag inte de för Caroline ringde. Jag uppdaterar mera ikväll.


Alexandra saknar Lovisa.
Får nöja mig med en bild så länge.

godnatt

Jag ska faktiskt ta mej med min urinvägsinfektion och gå och lägga mej, jag har inte sovit på 2 nätter. Jag vet inte om det är min säng och kudde på Tjörn som är universums obekvämaste, eller om det är för att jag lider av urinvägsinfektionssymtomen, säkerligen en kombination av båda. Men inatt lär kommer jag sova. Jag är inte kissnödig längre, och jag ska sova i min säng. UNDERBART! Enda som saknas är min Elias .. natti natti !

tankar om bloggen

Ibland vet man verkligen inte vad man ska skriva om. Men ändå måste man skriva blogg, det är nästan lag på det. För.. Varför ha blogg om man inte skriver? Fast å andra sidan är det ens egna blogg, man får skriva hur mycket, hur lite, hur ofta man vill? Men ändå är det så jobbigt när man inte vet vad man ska skriva, måste ju vara något intressant? Inte bara "idag har jag.."

Tur att Elias ringde nu så jag måste gå, annars hade jag hunnit skriva ännu längre på mitt meningslösa inlägg. Ha en bra kväll!

Godkänt?

Jovars. Det blev hyffsat, vad säger du? Alexandra lär blir förvånad! ♥

Loviisa är hemma igen!

Nu är jag hemma igen, sen i torsdags har jag vart på Tjörn med familjen. Långtråkigt som vanligt, fast denna gången var det värre än vanligt. Jag fick urinvägsinfektion i torsdags, så jag har plågats med det hela helgen (och nu med). I flera veckor har jag tänk på att göra klart bloggen, men jag har inte riktigt orkat. Men nu när jag inte får träffa Elias (för urinvägsinfektionen), så har jag nästan all tid i världen att göra klart den. Vi får se hur långt jag kommer idag!


Min dag!

Min dag ser faktiskt rätt fullspeckad ut idag. Nu snart när jag har gjort iordning mig ska jag och mamma gå fram på stan och byta min tröja till en annan storlek på Stadium. Efter det ska vi kolla runt lite på stan och efter ett tag ska vi gå hem igen. När vi kommer hem blir det nästan till å sätta sig i bilen med en gång för vi ska på lite släktmiddag hos morfar&Gittan i Vargön klockan 13:00. Hos morfar kommer de bli allt från mat och godis till lek antar jag efter som mina kusiner och Melwin kanske är med. Ikväll när vi kommer hem ska jag inte göra annat än att ta det lungt och börja kolla vad jag ska ha för kläder i Thailand (9 dagar kvar).
Hoppas ni får en bra dag!




Torsdag.

I morse tog jag en sovmorgon om man jämför med dom senaste dagarna, i morse gick jag upp 09:55. Det var ganska skönt att sova ut för en gång skull på ett tag. Efter att jag hade vaknat till lite gick jag upp och städade mitt rum, det behövdes. Städningen var väldigt tråkigt men det gick bra och det bästa av allt var att det blev ett väldigt bra resultat. Efter att städningen var klar flög jag in i duschen och sen gjorde i ordning mig lite så att jag såg någorlunda ut iallfall. Efter det var det lite mat som gällde och sen cyklade jag i väg hem till Caroline. Hemma hos Caroline spelade vi spel med Lena och Stellan, det var faktiskt riktigt roligt. Det bästa var att jag fick Scotts autografer, jag blev massa glad och har vart glad ända sen jag fick den. Klockan 18:00 cyklade jag hem från Caroline och med mig hade jag min resväska som hon hade lånat sen i sommras. Jag behöver den till Thailand, det är bara 10 dagar kvar så nu är det snart dags att börja packa. Jag längtar efter massa sol & bad.

Dom närmsta dagarna har jag en hel del planerat så det kanske inte blir mer än 1 inlägg om dan nu men jag ska försöka skriva mera.
Ha det bra!

Juldagen!

Min Julafton var väldigt bra, hoppas att eran också var det. Min Julafton började i Vinninga och slutade i Råda, alla detaljer orkar jag inte berätta just nu för det var en hel del saker faktiskt. Jag fick också en hel del julklappar, jag kan skriva i kväll vad jag fick för jag kommer inte ihåg allt just nu.

Idag ska jag vara med Caroline, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt blir det säkert.
Jag skriver nog ett te inlägg lite senare i kväll.
Ha en bra dag!



julafton

Nu måste jag åka,  vi skulle vart i Skara för 5 minuter sen. Mamma är världens finaste idag, jag ska försöka få ett kort på henne så ni får se. Men nu hinner jag bara önska alla en riktigt god jul -   G O D   J UL !


GOD JUL!

God Jul allihopa, hoppas ni får en jätte bra dag!
Jag skriver nog ett inlägg lite senare ikväll, ha det bra så länge! ♥



Julafton imorgon

Tänk att det redan är julafton imorgon? Jag har inga julkänslor alls. Inte så konstigt.. Det ligger inte en snöbit på marken, och julkalendern är helt wierd. Varför kan dom inte bara visa Sunes Jul varje år? Jag älskar Sunes Jul! Alla älskar Sunes Jul!

Finns det några snälla barn.. Vad önskar du dej i julklapp? Själv vill jag ha en typisk tjejgrej - kläder, MASSOR AV KLÄDER! Fast egentligen önskar jag mej ingenting. Bara jullov resten av livet typ.

God Jul i förskott!


TACK STELLAN HEDEVIK! :D

Tack Stellan du är bäst!
Du får bli min idol för idag!
TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK FÖR ATT DU FIXADE SCOTTS AUTOGRAFER TILL MIG!
TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK OCH ÄNNU MERA TACK :D <333

Överlycklig än!

Det är mystiskt vad länge man kan vara glad över en sån här sak. Ändå sen igår eftermiddag runt 15:20 har jag vart glad och små lett hela tiden, det är svårt at sluta efter synen på Henrik Strömberg och Scotts kan jag ju meddela er. Vad jag vet så har både Louise & Elina svårt att sluta le också så jag behöver inte känna mig ensam

Idag har jag vart hemma med Carina, vi har bakat julgodis och gjort massa andra saker och just nu sitter jag och kollar på Mr Bean 10 år. Ikväll ska jag kanske åka med pappa och kolla när han spelar innebandy men jag är inte riktigt säker än.

Idag är det bara 13 dagar kvar till Thailand, jag börjar bli lite smått nervös nu men det går nog över. Det ska bli så himla skönt med värme och massor av bad och sol. Innan Thailand ska jag hinna träffa Louise,Elina & Rebecca 1-2 gånger och även träffa Lovisa,Anton & Sebastrian.

Nu ska jag gå ner och klä julgranen, det ska bli väldigt intressant att se hur lång tid det tar innan katterna river ner den. Ha det bra pusshej <3

Världens bästa dag! :D <3

Jag kan lova att de här har vart min bästa dag så länge jag kan minnas. Jag,Louise,Elina & Ena var framme på torget och kollade på Scotts, det var riktigt,riktigt roligt. Vi stog näst längst fram så vi stog nästan på Henrik Strömberg kan det bli bättre? Nej jag skulle inte tro det, jag har fortfarande kvar leendet på läpparna och kommer nog ha det hela dagen. Nu laddar vi inför melodiefestivalen flickor!
SCOTTS <3




ElinaHjärtaScotts <3
LouiseHjärtaScotts <3
AlexandraHjärtaScotts <3

Söndag!

Idag känns det faktiskt som en riktigt bra Söndag, det är antagligen för att man vet att det inte ä någon skola i morgon och att det bara är att göra lite som man vill nu på dagarna. Snart ska Elina komma hit så ska vi cykla fram till stan och möta Louise och kanske Rebecca. Vi ska se på Scotts som är på torget klockan 16:00 och sen ska vi nog hitta på något annat en liten stund innan jag åker till pappa ikväll igen. Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer jag tror Elina kommer snart och innan de ska jag fixa lite saker.
Ha en bra dag <3


Lördag :)

Min Lördag var nästan helt perfekt, en liten små sak bara som att tex Scotts inte vann dansbandskampen men annars var den väldigt bra.

Dagen började med att jag vaknade hos pappa på morgonen, jag gick upp tog på mig, åt frukost, och ordnade lite granna. Vid halv 12 gick jag och pappa ut och övningskörde, det gick jätte bra. Jag mötte 3 bilar på våra små grusvägar och jag krockade inte med dom. När jag hade kört lite åkte vi ner till "Bruket" och kollade om Fredrik va där men de var han inte så då åkte vi till Farmor och Farfar och där var han. När vi hade vart hos Farmor åkte vi hem igen, hemma hade Carina gjort mat så vi åt och efter det satte vi oss och såg på rent hus på tv. Klockan 15:10 åkte jag och Carina in till stan, hon skulle lämna mig hemma i Råda och sen skulle hon åka och jobba.

Efter att jag hade kommit hem så duchade jag och gjorde i ordning mig. 17:50 kom Elina vi gick in i mitt rum och tjatade lite skit och väntade på Louise & Rebecca. Efter ett tag kom dom också först tjötade vi men efter ett tag började vi spela kort Sket gubbe , 7:an och Bubblan med staff och sen poker med straff. Vi spelade kort ända till klockan var 19:45 då vi bänkade fast oss framför tven med Chips,Dipp och massa dricka, massa mys. För dom som har missat de så var det alldså dansbandskampen som vi skulle se på. Det började väldigt bra med att Scotts gick vidare och fick spela en låt till och efter de gick det också bra så dom fick spela den sista låten också det fick även Larz Kristerz göra. Än så länge var det jubel och skratt i storarummet. Sen kom beskedet vi inte hade hoppats på, Larz Kristerz vann, då blev det genast tyst i rummet och massa sura miner. Dom sura minerna och tystnaden fortsatte även under Svensson-Svensson, efter de bestämde vi oss för att gå ut och dampa och det gjorde vi. Jag,Louise & Elina va hemma hos mig sen igen 23:40 och då åkte dom hem och jag gick in och satte mig vid datorn en stund innan jag gick och la mig.

Tack för en helt fantastiskt rolig kväll <3



RÖSTA PÅ SCOTTS! (:

2,5 timmer kvar tills Dansbandskampen! Alla måste rösta på Scotts!  Nummret är : 09923006

SCOTTS <3


Packar!

Packar är precis vad jag gör, det är faktiskt ganska tråkigt så jag tog mig ett break. Om 40 minuter ska jag åka till pappa & Carina, ikväll är vi bjudna till våran granne på "Julfika". Jag har aldrig träffat henne, jag vet bara att hon heter Lena och bor vid brevlådorna. Men det blir väl så när man bor på "lannet", hahahaha.
"Tarzan var en stalledräng"
<3


bh + shorts

Nu har jag lite bråttom, jag börjar 11:00, klockan är 10:15 och jag ska åka om ungefär en halvtimme, men här sitter jag helt omsminkad i bh och shorts. Kanske ska börja sätta fart nu? Jag har trottsallt hur mycket tid som helst att fixa med bloggarna sen., eftersom jag redan har städat. Så Loviisa, ökta takten sista kvarten! ha en bra dag!


Sjuk än.

Happ, jag är fortfarande sjuk, egentligen orkar jag inte skriva ett inlägg men jag kände att det behövdes. Jag är alldså sjuk har svina ont i huvudet och mår illa sen har jag gjort något med foten som vi inte vet vad med än, antagligen är det en stukning. Det gör så ont så jag knappt kan gå, i morgon om jag går till skolan ska jag ha kryckor. Jippie jag kommer skämmas ihjäl. Nu ska jag lägga mig och se på tv eftersom jag inte har gjort de dom senaste två  dagarna.

Ge mig Lördag! :D
Ge mig Lördag! :D

Jobbig dag - ingen mat

Jag, OP & Frida sitter i studielandskapet och väntar på att äta tror jag, eller om vi ska ha engelska halv tolv, jag är inte säker. Det var tydligen klassfest hos OP imorgon, jag & Sara kanske kan dra dit.. ? Bara kolla in lite, liksom se vad alla gör. Vi kommer knappast komma in på parketten, möjligtvis ramla. fast NEJ! Vi får stå utanför och hoppa istället..

 men nu kom Sara tillbaka! byee!

Sjuk.

Just nu ligger jag i sängen med min dator och ser på tv, jag är sjuk. Det snurrar i mitt huvud ibland och jag mår illa sen har jag så skruttans ont i ena foten så det knappt går att gå på den, ska kolla upp de här i veckan. Och egentligen har jag inte tid att ligga här.Imorgon har vi matteprov och på torsdag är det pysseldag på BF och betyg och göra klart sak på Estetiskverksamhet. Nu ska jag lägga mig och se på Andra avenyn reprisen på datorn, hoppas ni mår bättre än jag :D

dålig uppdatering - igen!

Dålig uppdatering i bloggen, men imorgon har jag prov i näthandel alltså inga mer läxor att göra + sovmorgon alla dagar hela veckan, det känns som det kan bli bättre med uppdateringen med andra ord. men - ja, men, imorgon måste jag ut med Zacco fast det är tisdag, så tiden kanske inte räcker till . Fast ett godmorgon tar inte många sekunder att skriva, vi får se .. Godnatt!

Julbord!

Igår va vi på julbord på resturangen vid campingen. Det va verkligen as mysigt, dom hade tänt en öppen brasa och massor av ljus inne på resturangen. Jag trodde att det bara va vi som skulle ha julbord där men det visade sig att det va massor av olika familjer, efter som vi var 14 styckna så fick vi bäst platser med en as lång soffa och några stolar. Felicia,Simon,Bella,Filip,Kjörk och jag satt i soffan som va massa lång. Framåt kvällen blev det mat,godis,chockladpudding och massa mumsiga saker,och i slutet av kvällen blev det även lite musik (HAHAHAHAHAHA). Sen vid halv 10 sa dom att Scotts hade gått vidare, alla i lokalen applåderade och skrek en blandning av ja,yes,gött och lite annat allt möjligt. Efter en jätte trevlig kväll cyklade vi hem och gick och la oss nöjda och belåtna.




Ingen klassfest

Min fredagskväll var helt underbar. Jag va hos Sara. Eftersom hon bara hade en halv vodka att bjuda på, så vi blandade med energidryck och massor av socker - jag menar verkligen maaaaaassor! Vi drack bara hälften, sen gick vi till DLG för att spana på Lusse Bandyn. Imorse vaknade jag hos Elias, (Alex, håll käften!), vi åt frukost innan jag tog bussen hem.

Det var tänkt att jag skulle följa med Alexandra till hennes klassfest idag, men nä, hon skulle på julbord och tyckte det var trååkiga folk som skulle dit. Ungefär inga från klassen. Så istället för att ta det sista av min vodka ska jag försöka få igång mitt internet igen (kör på det trådlösa nu..), mysa framför tv:n, msn, och äta massor av blåa chips!


Lördag!

 Igår kväll va jag barnvakt åt Filip, eftersom Mamma och Peo var på julbord i Närebo. Jag och Filip såg på film (bäst i sverige) och åt chips med dipp och bara tog det lungt. När Filip hade somnat satte jag mig framför tv:en och såg på Idolfinalen, Kevin var en värdig vinnare tycker jag allt. Han är den av alla dom som har vart med som har haft bra röst. Efter de la jag mig i sängen och såg på nån film som gick på tv:en och drack julmust, sen kom mamma och peo hem efter typ halva filmen och då satte dom sig i soffan och såg på samma film som mig. Innan jag bestämmde mig för att sova hade jag somnat ca 5 gånger under filmen. Så såg alldså min Fredagkväll ut.

Nu håller jag på att göra i ordning mig för vi ska på Julbord med några i Peo:s släkt, det blir mysigt.
Jag uppdaterar kanske i kväll.
Ha en bra Lördagkväll!

Kevin Borg (:

Idolvinnaren 2008 blev alldå Kevin Borg. Han förtjänade verkligen att vinna med den rösten han har och han är helt enkelt bäst. GRATTIS TILL KEVIN! :D


Fredag

Idag har jag träffat Alexandra fler gånger än vad vi har träffats på hela terminen, det är fantasiskt. Varför har vi inte träffats så mycket på fredag förut? Konstigt ..


Långpromenad!

Jag har precis kommit ut ur duchen efter att ha vart ute med Lovisa&Zacco på en rejäl långpromenad.
Det började med att vi möttes på hälften som vanligt och sen bestämde vi vart vi skulle gå, vi gick först mot Dalängsskolan och in på nån gata där så vi kom till Hjärtbergs efter ett tag, där i från fortsatte vi förbi torget och sparbanken och sen förbi sjukhuset och den blåa bron och sen tennishallen och sen skogen och sen järnvägen och sen olika vägar efter ett tag. En bit innan järnvägen mötte vi Julius Rang, det va väldigt roligt att prata med han eftersom det var väldigt väldigt länge sen. Vi pratade om bland annat en (9b) fest, varför jag gjorde en ( ) va för att det är inte alla i 9b utan bara några styckna typ 5 styckna eller något. När Julius sen cyklade vidare till sin träning fortsatte jag och Lovisa att gå, jag hade då fått något konstigt 9b ryck så jag skratta och va massa glad tills det ledde till lipningar.
Hahahaha, stackars Loviisaälskling, hon vet nog mer vad som hände för jag va så uppspelt så jag vet inte riktigt vad jag hade för ideer för mig. Nu ska jag iallfall sova för jag är jätte massa trött, pusshejs <3




Onsdag.

Mitt internet är nästan helt nu.
Det har inte cpat en enda gång sen jag startade datorn, yeeeeeeees!
Min dag har faktiskt vart ganska bra, utom att jag blir kallad Tomten hela tiden men annars är det bra. De här med tomten försvinner nog snart, hahahaha.

Senare i eftermidda/kväll så ska jag och Lovisa träffas en stund. Hon ska få tillbaka sitt USB-minne jag fick låna av henne i skolan för det va bilder på oss i de och sen ska jag kolla efter en kabel hon vill låna.
Pusshejs <3

Morgonvana

Jag sa för mindre än 12 timmar sen, att jag inte skulle skriva blogg idag på morgonen. Men se! Jag ljög, jag knappade igång mammas dator ändå, fast jag inte skulle. Att skriva blogg på morgonen är mer än en vana. Eller är det kanske en  ovana?

Men det är på morgonen man har tid att skriva, och på kvällen vill man oftast berätta vad man har gjort under dagen, men min favorit bloggtid är trottsallt morgnen. Det är därför jag skriver nu - morrnmorrn!

Utan dator

Mamma ska ta min dator, den behövde nya program eller något. Men nej, inte nu! Jag klarar mej inte utan datorn på morgonen, hur ska jag då kunna skriva mitt morgoninlägg? Va? Det funkar ju inte, det går ju inte, inte utan dator!

Tur att jag har sovmorgon till 11:00 på torsdag. Då hinner jag skriva två dagars morgoninlägg, men nej. Jag kommer sakna dej älsklingsdator!

Mitt internet är cp!

Andledningen till att jag (Alexandra) inte har skrivit inlägg på några dagar är att mitt internet cpar lite från och till. Jag tror att de kommer sluta göra det snart när vi har bytt grejs. De här betyder att jag kanske inte skriver mer än ett inlägg varje dag några dagar framöver.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

försäljning & service prov

Jag är deppad, denna veckan känns så tung, ändå är det nästa vecka vi har mest prov. Men försäljning och service tar kål på mej, inte egentligen. Men jag tycker så synd om mej själv, och gör det värre än vad det är. Därför är det så plågsamt. Fast å andra sidan, jag får skylla mej själv när jag bara tänker på ett helt meniglöst prov ..

Äzz, ska vi gå ut ikväll? ♥

Toppa med .. OBOY!

Jag toppar min morgon med.. OBOY! Alltid varm oboy, med två skedar kakao, och en blandning mellan grön och röd mjölk - det är den godaste oboyen. I love!

Dagen började med att Elias ringde, precis när jag hade vaknat, därför är jag lite sen, för det går inte göra något samtidigt som man pratar i telefonen. Sen brände jag mitt finger på plattången, jag kommer behöva lida med smärtan i fingret heeeela daaaaaan. Därför får jag toppa med.. OBOY! sen igen.

Va hos Linus idag

OH MY GOD! Vilken dag, underbar!

Grabbar, jag f& Äzz taggar för Hede på måndag! Ta ledigt från skolan (anledning: supa), det blir chillast! hahah!

Min Lördag

Som jag sa i det förra inlägget skulle jag skriva om min gårdag (Lördag). Den började med att jag vaknade i Vinninga, jag åt frukost och tog på mig kläder och städade i ordning mitt rum. Efer det satt jag vid datorn och packade och åt igen. Vid 13:00 skjutsade Pappa & Carina hem oss till Råda. När vi kom hem duchade jag en snabbis och sen cyklade alla i familjen fram på stan utom Bella eftersom hon va sjuk. Framme på stan gick vi till Mq och köpte ett par byxor till mig och sen gick vi till Vero Moda. När vi va på Vero Moda ringde Mormor och sa att dom va på väg till Vero Moda, så efter ett tag kom Mormor,Rolf,Elin,Roberth,Anton,Victor & Melwin. Som alltd klamrade sig Anton fast vid mig och jag skulle köra hans vagn och vi skulle köra räser. Vi gick och köpte jacka till Anton & Mormor och sen gick vi till massa andra affärer, efter det gick vi till Rhodos och åt. Anton blev ledsen för att jag inte satt brevid han så jag fick byta plats, han är för göllig. Efter att vi hade ätit cyklade vi hem, när jag hade vart hemma typ 5 minuter ringde Loviisa och 20 minuter senare va hon hos mig. Vi satte på Jönssonligan för hon kände nån som va med i Jönssonligan på kollo. När vi hade kollat på han åkte vi ut och uppsökte våra pengar men vi fick bara tag i lite. Efter det åkte jag hem och såg på Dnasbandskampen & kollade på Mormors och Rolfs Thailandsbilder (28 dagar kvar). Så såg min Lördag ungefär ut! (:

Min Lördag va perfekt.

Min Lördag har vart väldigt,väldigt bra. Jag tänkte jag kunde berätta allt i ett inlägg i morgon för jag ska se på tv en sväng nu och sen efter det är det nästan lägg dags.
Hoppas ni har haft en bra Lördag <3

Allt drar sig till mitt hår!

Det måste vara något speciellt med mitt hår, idag har nämligen allt dragit sig till de. På Studiepasset/Svenskan så satt jag,Louise, Elina & Rebecca ute i "studielandskapet" och jobbade. Louise Mellqvist satt och vek flygplan och då och då kom det ett flygplan farande förbi mig. Tillslut fick Louise in en fullträff och flygplanet fastnade och grävde sig fast. Hahahahahhahahahaha. Ops nu är reklamen på Idol slut.
KEVIN ÄR BÄST! <3

Skriver imorgon

Det blir ingen blogguppdatering idag, inte från min sida iallafall. Alexandra skriver säkert några rader, men jag, jag ska till Elias, och då blir det garanterat inget i bloggen. Ha världens bästa fredag!


Hatar gympa

Jag hatar gympa. & gympa på fredagmorgon är ännu mera plågsamt, snälla. Springa omkring 08:00 och spela tarzan, nä, jag tror inte det va? Vanligtvis brukar jag sova då.

Jag & Alexandra är smarta, vi ska välja samma individuella val, så får vi ha lektion tillsammans igen! Yääy! Ingen slår våra lektioner tillsammans, bah, jag får väl erkänna att jag också saknar.. vissa stunder.. med.. 9.. b ..

Godissugen

Jag får nog hålla med Alexandra, jag är också godissugen nu. Fast jag åt precis, är illamående mätt så finns det lilla sockersuget där. Konstigt! Helt wierd!

Men nu ska jag sakta men säkert cykla till Alexandra - det är halt ute! Hoppas vi kan åka till ica och köpa godis! :R

Redan städat!

Färdig städad! Nu är det dags att koppla Zacco och gå ut så han får kissa lite - det va därför jag åkte hem egentligen!

Godmorgon 4 december!

Det är en konst att skriva blogg samtidigt som man borstar tänderna. Liksom, att skriva med en hand är jobbigt, man kan inte skriva fort, man trycker fel och måste sudda mer än vad man skriver bokstäverna. Samtidigt borstar andra handen tänderna vilket går mycket fortare, då vill liksom andra handen också göra så fort, men det går inte - inte om man vill ha rättstavade ord.

Det får bli ett inlägg sen vid 10:00-10:30 istället, nu har jag faktiskt lite bråttom - som vanligt.

Stan!

Nu har jag kommit hem och landat efter att ha vart på stan med Rebecca,Elina & Louise.
Vi köpte lite julklappar och sen fikade vi. Jag och Rebecca köpte lätt dom finaste paketerna till Caroline, vi tyckte dom va så snygga så hon fick komma till stan och öppna dom. För er som undrade så fick hon 3 par stringtrosor som va genomskilniga med massa göjs på och en bh som också va genomskilnig. Hahaha, det va Rebeccas ide.
Idag har jag vart massa trött, jag höll på att somna på massa lektioner. Jag tror nästan Rebecca och co blev lite förvånade att jag inte va på topp eftersom jag alltid annars brukar va de.

Igår kom jag att tänka på att jag saknar Lovisa as mycket, jag vill att hon ska gå i min klass nu och allt bara blev as jätte bra. När vi gick i samma klass träffades vi 90% på veckorna och nu är det knappt 2% inte bra inte bra. Kommer du ihåg älskling hur otroligt roligt vi hade på våra lektioner? Minns du när vi lyssnade på Arn på cd-spelaren och vi skratta massa mycket så Jonas sa att vi skulle få gå ut om vi inte skärpte oss. Hahaha. Jag älskar dig så mest mycket.

I helgen kommer Mormor hit och på Lördag ska vi gå ut och äta med massa folk. För er som är intresserade så är det Roberth,Elin,Mormor,Rolf,Mamma,Peo,Filip,Bella,Victor,Anton & Melwin, det blir massa mysigt skulle jag tro massa bilder kommer.



Lovisa är underbart fin <3

Jag äger

Alltså, jag måste vara grym på att köpa julklappar! Jag åkte till stan 1 och en halv timme tidigare bara för att köpa julklappar, köpte jag julklappar? En julklapp köpte jag, sen köpte jag tre linnen till mej själv, ego! Amen, jag är i stort behov av nya kläder, men jag lovar. Imorgon ska jag köpa en julklapp till Alexandra.

Tur för mej

Jodu, lilla Loviisa. Nu hade du allt tur, det går en buss om 7 minuter, kanske dags att packa ihop alla nödvändigheter och springa till bussen?

Fy Loviisa

Alltid gör jag fel saker. jag satte mej vid datorn för att checka busstiderna, vad gör jag? Jag hamnade vid bloggen istället. Alltså, lilla gumman! Gör vad du borde istället!

Ha en bra dag! Nu ska jag faktiskt checka busstiderna så jag inte missar dansen - byee!

Alexandra ..

.. lyckas alltid med något. Scrolla ner i bloggen det är vitt, eller hur? Det är Alexandra som åstakommit detta.

MEN NU ÄR DET DAGS ATT TRAMPA IVÄG TILL ÄZZ - Langa lite cigg, vill säga.

Studiepass

Just nu sitter jag i skolan och har studiepass, som alltid när vi har det sitter vi med varsin dator. Jag har precis skrivit klart min läslogg och ska snart börja på Barnomsogens historik. När jag kommer hem om ca 1timme så ska jag sätta mig med Hälopedagogiken och öva tarzan på den eftersom vi har prov i de på Fredag.

Igår va jag som sakt på farfars 70 års kalas. Det var faktiskt väldigt,väldigt roligt. Eva & Jag satt och kolla på kort från när jag va liten. Eva sa Gumman till mig som vanligt typ 30 gånger. Hahahah. Lennart är också väldigt rolig, han svär i varenda mening han säger och här kommer några exempel:

Det såg fan jag med.
Jag kunde fan inte se det mera.
De äter ju upp varandra bakifrån.
Du vet när vi gick där intill sjön när det va så in i helvete med mygg, fy fan vad mygg.
Fyjävlar
va det small.
Ett sånt jävla fiske har jag fan aldrig vart med om.
Jag ska inte säga något för jag gjorde en jävla grej.

Det va en del av de han sa, mer han jag inte skriva upp men jag lovar att han sa massa mer roligt.
Nu ska jag försöka jobba lite mera, ha det bäst.
Pusshej <3

Försenad som alltid

Ja, precis när jag hade kommit ur min dåliga vana att alltid komma försent, verkar det som om jag kommer komma försent idag.. Klockan är 20 över, jag börjar 20 i, jag måste borsta tänderna.. Hinner jag ? Klart jag gör! Måste cykla räseballefort bara ..

bild på min Alexandra


Det här är numera min bakrundsbild på datorn, ofattbart fin. Jag älskar dej! ♥

tröööött

Ikväll ska jag bara mysa framför tv:n, men om ungefär en timme (20:14) ska jag gå och lägga mej. Jag behöver sova typ 12 timmar för att bli pigg igen. Jag kommer vara överutvilad imorgon, alltså slö som satan. Men imorgon är det dags att äga alla på datakunskap igen - yes! Ha en bra måndagskväll!

Kalas.

Oj redan ett år sen jag körde bil för första gången. Det kunde jagfaktiskt aldrig ha kunnat lista ut själv. Stackars Lovisa som fick va med om den skräckupplevelsen, hur kunde jag ens komma på tanken att släppa ratten och fortsätta gasa? Hahahaha, som  tur är går det hur mycket bättre som helst nu mot om man jämför med innan.

Nu ska jag gå och göra lite Engelska läxa innan pappa kommer och hämtar mig och Bella för vi ska åka på Farfars 70 års kalas. Det va Lovisa med på för 1 år sen, synd att du inte kan följa med nu men det får vi tänka tidigare på en annan gång. Jag skriver i kväll om hur kalaset var, ha det bra så länge!


 


Snart är det Jul!

1 december, inte långt kvar tills man ligger och myser i badtunnan! Julen är på gång, tror ni det blir snö i år? Mamma och Felix sa någon konstig dikt igår med Anders och slask, och enligt den blir det ingen snö i år heller. bah. Julstämmningen försvinner helt när det inte finns någon snö.


Tänkas va, idag är det exakt ett år sen Alexandra körde bil för första gången. Tänk att ett år har gått så fort! Det va inte alls längesen vi va på kalas hos Daggan och Alexandras farfar (Bosse?) fick en skotork. Om jag inte minns helt fel va det den dagen jag förstörde Alexandras sängbord.. ?

RSS 2.0