Sverige igen!

Aldrig har en vecka gått så fort, de två första dagarna gick lagom fort, men så fort det blev måndag, så försvann både tisdag, onsdag och torsdag för plötsligt va det fredag och hemåkning.


Den mesta tiden på Kreta va helt jävla underbar - det va varmt det gick att bada och man behövde inte gå till skolan, kan det bli bättre? Med mina små 5 (+ en vodka, eller en halv) och det kunde knappast bli bättre. Det är något vi får längta till, det vore fantastiskt att åka med er, om jag känner min Alex rätt blev hon stenkåt på idén med en gång!


Under veckan på Kreta har jag hunnit uppleva mycket, både bra och dåligt.  Mest va det bra, men det dåliga va så hemskt, så det är svårt att glömma. Jag har fått känna hur det känns att bli sviken & hatad av sin familj. Jag blev utkastad från hotellet, och det va då den kom.. Saknaden av pappa, min underbara söta pappa. Tänk att han satt där uppe och såg hur kränkt jag blev av min egna mamma och hennes jävla pojkvän.


Han känner mej inte, ändå säger han att jag har problem & att jag måste lära mej att hålla käften. Hm, det han sa. Vem är det som ska lära sig att hålla käften egentligen? Kanske inte så konstigt att jag bad han dra åt helvete, och sa att han förstörde mitt liv.


Det är ju precis det han gör, förstör mitt liv. Jag orkar verkligen inte med honom längre. Nästa gång vi ska ner till Tjörn, snälla! Kan någon adoptera mej en helg?


Jag kan berätta vad det är som har hänt, men inte här. Det är synd om dom som läser, som inte bryr sig. Jag har redan skrivit för mycket hej-kom-och-ta-mej-tyck-lite-synd-om-mej-också.


Förlåt förlåt förlåt ! - tillbaka Kreta :


Värmen är ju bara, iiiiiiiih! Det tog emot lite att gå på bussen, lämna värmen. Fyfan. Efter en vecka på samma strand, hann jag bli lite kär i Yannis, okej, han va typ 45+. Men ack så söt, asså ursäkta om jag är tvärtom-pedofil. Men han va så söt med sina solstolar. Så fort någon lämnade stolen, blixtsnabbt är en liten söt Yannis med en halv sopborste & en snuskig gul disktrasa där som torkar och borstar, fixar sanden. Allt för att någon annan ska komma och betala 6€ för två solstolar, ett bord & ett parasoll.

Tänk vilket liv, va på stranden hela dan, spana på brudar (grabbar för min del), borsta av lite sand från stolarna ibland, torka bord. Men mest äre bara att sitta och lata sig - porr!


Till Carls fördel måste jag säga att jag har blivit lite tjockare. Jag har inte kunnat göra några situps, och ätit ute varje dag. Nu blir det hårdträning hädanefter. Ska man ha hål i naveln kan det va en fördel om man ser piercingen istället för att allt tjockis hud hänger ivägen.


Det är jävligt fantastiskt att jag har överlevt, konstig mat hela veckan. Lixom, hur nyttigt är det att äta en rostad baguette till lunch åtta dagar i rad!? Och sen resturangmat efter det. Herregud, inte konstigt att jag börjar får viktväktar-varning.


När jag blev utslängd. Då hade jag förstås ingenstans att ta vägen, det va 38-39º - och jag hade shorts & ett linne på mej, hett som fan! (Inte snyggt, utan varmt..)


Jag ville inte gå till någon utav de tre stränderna som va precis vid hotellet, då kunde dom hitta mej, och jag va rädd för Peter, han va så jävla elak.

Därför gick jag mot Chania, en stad 4 km från den lilla byn vi bodde i. Hittade en skylt som det stog Golden Beach på, tänkte att det skulle va perfekt. Där blåste det lite & det fanns (förhoppningsvis) något träd att ta skydd under.


Men jag kom hel fel, och hamna uppe på ett berg. Glömde jag säga att jag va jagad av en äcklig grek på trehjulingsmoppe? Kanske inte borde skriva det här men.. Han hade kuken ute, den hade han tatt ut genom shortsbenet och lagt på sadeln. Jag trodde seriöst han skulle våldta mej, för han vände och följde efter mej.


Jag orkade inte med någon bergsklättring, och vände. Livrädd gick, snarare halvsprang jag nerför alla backarna igen, fortsatte mot Chania. Och såg ett ungt par gå på en kritvit Grusväg, jag gick in där jag med, och hämnade på en strand jag aldrig hade vart på - perfekt! Mamma och Peter skulle aldrig hitta mej.


Jag gick där, med många grekiska blickar, satte jag mej på en brunn i cement. Obekvämt och hårt.


Det va en Yannis där med, med stolar och parasoll. Han vinkade att jag skulle komma, men det fattade inte jag. Eller joh, men 10 min efter jag hade vinkat tillbaka. Han gick till mej och frågade hur det va, jag sa att allt va bra. Lixom, ofta jag berättar om mina problem för en jag aldrig träffat förut, en grek också. Han skulle tröttna redan efter en mening.


Han sa att jag kunde få sitta i hans stolar, jag hade inga pengar, men det gick bra ändå. Så jag följde efter honom och satte mej i en stol. Han kom och satte sig bredvid mej. Och där satt vi och pratade ett tag. Christiano, som han hette, tyckte jag hade fint namn - herregud! Jag hade rätt med att greker är märkliga.


Christiano frågade hur gammal jag va, och han va cool. Han hade faktiskt vart på Gottland.

Han hade tydligen en bar, och ville att jag skulle följa med honom dit, han undrade vad mamma sa när jag drack.

Ser jag ut som en alkolist? 3:e gången någon frågar mej något sånt. Man blir ju lite orolig..


Jag följde iaf inte med han, aldrig att jag dricker utan mina små 5, Alexandra säger att jag måste ha alla fem med så dom kan ta hand om mej. Pjaft! Inte en chans, vem va det som tog hand om älskling förra gången? Joh, det va jag! Ingen annan va nykter nog att ta hand om henne, så jag den enda nykteristen tog hand om min bebis.


Jag har inte mycket mer att säga om Kreta, jag saknar värmen redan, och för 24 timmar sen satt jag där i värmen.. Hur i helvete ska jag klara mej heeeela vintern? Näh, antingen får jag va med & dela på vodkan nästa gång, eller så får det bli en resa till värmen igen. Smekmånad med mej?


Nu är det så här va; ingen får kalla mej blond. FÖR JAG HAR BÖRJAT BLI BLOND NU! Kan hårfärgen ändras för att man är dum i huvudet? Inte för att jag är dum i huvudet men..


Jag skäms, jag skäms så in i helvete. Jag lovar, man ser inte att jag har vart på Kreta, jag är inte brun alls. Jag får brunångest.


I veckan har jag tänkt på Joakim mest, detta är läskigt. Men det har sina anledningar. På Kreta är det mopeder/motorcyklar överallt, då är det inte konstigt att Joakim dyker upp i huvudet.


Neh, nu äre hej hopp jag har sett en neger snopp!



( Vi får satsa på en resa till Kreta, vi 6. Jag lovar det finns något för alla där :

Absolut Vodka - Carl Apelberg

Snygga tjejer i bikini - Sebastian Siljö

Mopeder/motorcyklar i mängder - Joakim Saleryd

Hyr-Mopeder som knappt går frammåt, överlagliga - Anton Gustafsson

Sol & Värme - Jag

& ett stort jävla hav till Alexandra Larsson, som är världens blötfis! ♥ )


Missing you <3

Just nu har jag jätte tråkigt. Jag kan inte komma på något att göra, eller det finns inget att göra för jag har redan gjort allt man kan göra. I dag har det faktiskt vart ganska så roligt i skolan. Okej det va det i går också den bästa kommentaren hittils : Ska jag sitta och göra en jävla blommkruka i 2 timmar? Hahaha. Jag höll på att dö när Rickard sa de. Iallafall börjar jag vänja mig vid min klass och det känns rätt okej i klassen, fast jag saknar ruden och 9B jätte mycket. Men jag får väl ge den nya klassen lite tid så ordnar det sig nog tillslut.

I helgen ska jag åka till pappa och på Lördag ska det komma massa folk hem till oss för vi ska fira mig eftersom jag fyller år på Tisdag. GRATTIS TILL MIG! Sen har jag tydligen lovat Daggan att komma och baka hemma hs henne? Ofta?

Juste. Anton, har du sakt till Daggan att du ska ge henne en stickad halsduk i julklapp? Annars har hon nog slagit i huvudet för jag har inte sakt att jag ska baka men om du har lovat henne en halsduk vet jag inte.HAHAHA! I värsta fall får vi väl hoppas att hon blir senil och glömmer av de (:

På Fredag kommer iallfall Lovisa hem. Jag har längtat massvis. Hon kommer hem när jag åker men det får väl gå. Vi måste ändå träna tills jag åker till Thailand i 2 veckor. Annars kommer jag längta i hjäl mig och flyga hem. (:





// ALEXANDRA



Ny skola, ny klass

Jag vet att jag har vart väldigt dåligt på att skriva blogg den senaste veckan. Men det har vart så otroligt mkt att göra nu. Vart med kompisar, städat, sen har det vart mkt med packningen och skolan har ju börjat nu också.


Skolan är sämst, värst & äckligast. Klassen verkar sär, det tyckte jag iaf första dan. Men nu idag, andra dan, kändes vi mer som en klass. Man känner inte varandra men på ngt sätt så hörde vi ihop ändå. Det är konstigt.

Jag tror det kmr bli mkt bättre än Ruden faktiskt, men jag vill inte erkänna det själv. Eftersom jag bestämde mej för längesen att gymnasiet är hemskt, och att jag kmr hata det, så borde det ju bli hemskt och jobbigt. Jag borde byta inställning eller hur?


Alexandra verkar ha det toppen, och jag är glad för hennes skull. När jag kmr hem från Kreta är det nog mkt mkt bättre i min klass också. Jag har bara vart där en dag, lixom..

Men ändå, jag vill gå med grabbarna 9B & Alex, inte några andra. Men nu ska jag försöka stå ut 3 år med detta. Jag längtar till Studenten redan nu, så jag slipper skiten.


Nu kmr det bli tyst från mej en vecka, för imorgon åker jag till Kreta, med min nya underbara familj. Linus följer inte med, för han kom precis hem från Turkiet, men annars är alla med.


Jag lovar att jag ska bomba er med bilder sen när vi kommer hem! Sen ska jag skicka bilder till Carl & Joakim, det får jag verkligen inte glömma. Annars får det bli en nu-är-jag-hemma-bild. Inte för att ngn bryr sig men..


När jag kmr hem ska jag va halvneger, hoppas jag. Få se hur brun jag hinner bli på en vecka. Kanske inte märken ngn skillnad, vad hemskt det hade vart!


Anton, Alexandra, Carl, Joakim & Sebastian - Jag måste erkänna att jag kmr sakna er sjuuukt mkt!



/ Loviisa


Ha det bra Lovisa (:

Happ nu har skolan börjat igen. Nu mera går jag i BF1B och inte i 9B. Min nya klass är väl bra men jag saknar 9B massa jätte mycket. Men det går väl över...nån gång.  

Idag hade vi bara en lektion sen fick vi sluta för annars hade vi fått suttit och väntat 100 år på nästa lektion. På den lektionen som vi hade (Matte) hade vi ett diagnos "prov" JAG HATAR MATTE men jag tror diagnosen gick rätt bra. I morgon kommer dagen gå långamt eftersom det är helg. Är inte det rätt konstigt? Det tycker iallfall jag att de är. Man kanske känner på sig att det närmar sig helg.

I helgen ska jag faktiskt inte göra någonting vilket är väldigt väldigt ovanligt. Eller jo jag ska sova.

I morgon åker Lovisa till Kreta och stannar där en vecka inte bra inte bra. Jag kommer få det jätte tråkigt då. Men jag ska nog överleva ändå. Vi går ju inte i samma klass nu så vi kommer inte träffas så ofta typ på helgena och kanske ibland på vardagarna om det inte är för mycket läxor och skit. Jag tycker det är väldigt synd att vi inte går i samma klass men det är sånt man får vänja sig vid, vi kan ju gärna inte välja samma linje för att vi ska gå i samma klass. Jag tror iallafall att Lovisa kommer fådet bra på Handels programmet ♥
Jag kom precis på att jag saknar Lovisa,Anton,Sebastian,Joakim och Calle fast jag träffa dom i typ förrgår.






Lovisa hoppas du får det jätte bra på Kreta. Jag sitter hemma och väntar på dig. Älskar dej ♥

Utkast: Idag har ...

Idag har jag träffat Lovisa,Anton,Carl & Joakim en kortis. Vi gjorde väl egentligen inte så mycket men det va roligt ändå.

Igår skulle jag och Lovisa åka fram på stan och fixa ett nytt id-kort och massa saker på banken till mig. Vi hann inte ens komma hemmifrån innan vi kom på att våra cyklar va i Trässberg. Lovisa som redan va på stan gick hem till Sebastian och lånade hans cykel och cyklade hem på. Efter typ 1 timma kom hon till mig, då hade hon vart hemma och ätit och grejsat. Vi började cykla fram åt stan på Sebastians cykel och tro det eller ej men vi kom faktiskt fram, HELT OTROLIGT!. För er som inte vet så är Sebastians cykel inte den bästa man kan få tag på , den låter och gnisslar och sadeln sitter 7 meter upp i luften och den har INGA växlar. Allså är den sämre än sämst. Iallfall när vi precis ska parkera cyklarna ringer självklart mamma och frågar vart vi är och då säger Lovisa att vi precis har parkerat cykeln. Först fatta jag inte varför mamma ringde till Lovisas telefon när jag hade på min på ljud i fickan men det  visade sig senare att min telfon hade damp. Sen gick vi upp och tog kort och sen till banken. Efter det cykla vi hem till Sebastian med hans underbara cykel och sen gick vi fram till stan igen. På stan tänkte vi att vi kunde va lite tjocka så vi köptr godis och satte oss på en sten sak och väntade på att Calle & Joakim skulle komma.




Efter typ 100 år kom Calle & Joakim och hämtade oss på Hemköp taket och då åkte vi och tog ut pengar och tankade, sen bar det av till Saleby. I Saleby fikade vi os Joakim och sen åkte vi till Salebyvallen där vi träffa massa kännda folk. Men vi tyckte det va tråkigt där så vi åkte och titta på ett högt vindkraftverk. Efter det bar det av till Trässberg där vi stog och prata ett tag innan jag och Lovisa tog våra cyklar och cykla hemmåt.

¨


Och bara så alla vet är Älskar jag Lovisa,Anton,Joakim,Calle & Sebastian <3

/Alexandra


Cykla till träskberg,

Igår fick jag & Alexandra världens idé att cykla till Träskberg, fast egentligen va det Carl som tvinga oss, om vi skulle få våra pengar va vi tvugna att cykla & hämta dom.

På vägen dit orskade jag & Äzz två bromsspår på vägen, eller orsakade gjorde vi inte. Det va 6 alkolister i en bil som ville skrämma oss, därför bromsa dom precis bakom oss & tuta och skrek på oss, vi får allt erkänna att vi va rädda varje gång det kom en bil sen..

Det började regna & vi blev blöta, fast vi cyklade till Rasmus, där grabbarna va.
Carl lekte citron & va pissesur, så fort jag kom börja han hacka på mej med en gång! Jag tkr inte det är värt att skriva mer om det, så vi hoppar fram några timmar:

Rasmus skulle köra traktor, och vi hade inget att göra. Carl va fortfarande sur. Jag & älskling frös, och vi tyckte vi kunde åka hem till Carl, men Carl ville inte ha oss där, så han hittade på att Louise & Jörgen skulle göra ngt, men jag & Alexandra cykla dit & frågade om vi fick komma in - det gick hur bra som helst. Dom blev pisseglada när vi kom på besök.

Vi fick förklara varför Carl & Joakim inte va med, och jag tror Jörgen ringde till Carl, för sen kom dom med.

Jag & Äzz tog Antons bok, så åkte vi (alla) & lämna den. Där lekte vi lite med Joel, och skrattade åt filmen. Joel, jag lovar. Du får filmen på tisdag!


Sen åkte vi hem, och Carl fick rådamp, så jag va tvungen att köra! jag körde häst, det är ju fantastiskt. Fast det va mörkt och jobbigt + att jag & Alexandra hade sjukt bråttom hem, så jag fick mest damp tbk för jag hann inte lära mej nu.

Allt blev tajkon det sista, vi börja cykla, men insåg att vi inte skulle hinna hem i tid, så vi tvinga grabbarna att köra hem oss. Men Carl va borta, för han letade efter Joakim, som stog vid kyrkan, och mamma ringde och sa att vi inte fick cykla hem för det va konstigt väder. (bra kommenar: Jag ba: det är inget väder)

Sen fick jag nästan, nästan en puss av Rasmus! Synd att Carl kom - sötaste Rasmus vågade inte då.

Även om Carl va sur som fan, så va det rätt kul ändå, om man inte tänker på det.
& jag har kört häst!
Nu ska bara Joakim lära mej färdigt idag/imorgon.
Men nu har jag jävligt bråttom!

/ Loviisa

SMS

Jag har fått världens roligaste sms, jag måste verkligen meddela världen om detta.
Bara för att det är så jävla kul.

Från Joakim Saleryd :
Så han ska pöka med en råtta?
 

Ni behöver inte fatta, det är lixom inget att fatta,
det är bara roligt!




/ L

Fredagar är bäst!

Även om dagen började jobbigt, och jag höll på att bli mamma. Så slutade dagen så bra, så det jämnade ut sig.
Jag va i Vinninga hos älskling, med Joakim. Carl va med han, oxå, fast han skulle ut på sjön så det blev inte så länge, vi hann iaf skratta åt Joakim, som är typ roligast i världen; Vi kan kalla han pop. (inte popp, utan pooooop)

 Carl va som sagt inte med så länge, och när Carl stack, hade vi inget att göra. Fast jag är ju Einstein, så vi åt glass & kakor. Jag klippte upp chokladsåstuben, för den va lixom slut. Så det kom inget - jag skulle gissa på att Äzz lägger ut en bild på det, och tjao.. Den är inte allt för vacker.

Sen gick vi ut och åkte moped, jag och Joakim på hästen - jag börjar faktiskt gilla den lite nu, det tar emot att säga det. Men det är bara att erkänna, fan.


Vi åkte till Daggan, där vi fick mer tjockismat, glass, popcorn (brända som vanligt), och ngn mystisk kaka. Med russin i, fast det smakade äpple. Märkligt.. Konstigt.. Knepigt..

Bosse (Alexandras farfar) berättade om sin gris han hade när han va liten, han red tydligen omkring på den. Han pratade om grisen i säkert 20 min, minst! Innan han bytte ämne och berättade om att han hade inte gjort läxan, så han hoppade ut genom fönstet och spela fotboll istället.

På vägen till Alex igen, skulle vi åka förbi en Moderat, bara för att Jonatan tkr så mkt om moderaterna. Vi åkte som sagt bara förbi, och fortsatte hem till Alex. Hon speed:a på som fan med ciaoen, fast jag & Joakim drog om henne.
Helt huxflux hörde vi världens smäll, och ciaoen börja låta som helvete. När vi vänder oss om får vi se en Alexandra som skrattar i hjäl sig, och ett avgasrör som ligger på vägen.


Joakim som är bäst på allt & alla tänkte jag säga, sa att det inte va bra för motorn att köra utan avgasrör, så hon skulle trycka på en knapp, så moppen blev en cykel. Två varv med tramporna och ena trampan ramlar av! Äre Alexandra Larsson som har oturs dag idag ? Joh, det är nog så va.

Efter 4 telefonsamtal och några moppeturer fram och tbk, så kom Alexandra & moppen hem, då gick vi in och satte oss framför tv med Magnus, checka Jönssonligan på Malljorka (orka bry sig hur det stavas, det är ju sommarlov!). & åt ännu mera tjockismat!

Vi hade chipssmakning, och en sort smakade som mat, fast jag kunde fan inte komma på vilken maträtt det va. Men Joakim hjälpte mej, kyckling. Jag har alltså ätit kycklingchips, hjälp! Vad händer eller!?

Sen hade vi en disskution om dvärgen som är med i filmen :

Loviisa: Är den där så kort ?
Magnus: aa,
L: På tiktigt asså? Fast neh, det är ett barn!
M: Det är en dvärg,
L: Man ser ju att det är ett barn.
M: Det är nog en dvärg iaf,
L: Nemen filmen är ju gammal, det fanns inga dvärgar då, det är ett barn.
M: Var va dvärgarna då? Ingrävda i en grotta ?

Det va ett barn asså, jag lovar! Man ser det pissetydligt. Jag & Magnus har bäst diskutioner, särskilt när han pratar på bonniska, & jag inte fattar ett jota.

När filmen va slut, skulle mamma komma och hämta mej, & under tiden gick jag, Alex & Joakim upp på Äzzs rum, jag kollade i hennes pärm, med grisen Babe och hans ladugård, och hans vänner - fast det va bara en ladugård och en gris på teckningen. Kul kul kul!

Sen fick jag en assnygg teckning på en giraff, den har jag skrattat åt många ggr förut, den är skitsnygg! Vi la in bilder på datorn från min telefon, och kollade på dom.


Vi försökte få Joakim att förklara hur man får in ett äpple i snoppen oxå. Vi fattade nästan, fast Joakim blev äcklad av bilden. Stackarn,

Sen kom mamma, och jag åkte hem & skrev blogg, fast först duschade jag, borstade tänderna & håret, och gjorde mina 100 kvälls-situps.

Måste göra en liten lista på bra saker :
• Jag vågade gå till slut gå till apoteket & köpa akut p-piller, jag är stolt!
• Jag har ätit jättemånga onyttiga saker idag - det är fantastiskt bra, eftersom jag lider av ätstörningar.
• Det är en vecka, 6 dar tillochmed, tills jag åker till Kreta!
• Jag ska ta hål i naveln - om jag lyckas övertala mamma.
• Allt är bättre än perfekt mellan oss 6 igen
• Min Alexandra & jag har roligast tsm, även om grabbarna är med.
• Jag har tappat min telefon 4 ggr idag, och den funkar ÄN!
• Jag börjar vänja mej vid hästen nu, står ut med att få ont i röven.

ALEXANDRA & JOAKIM;
TACK FÖR ATT NI FINNS, NI GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA - JAG ÄLSKAR ER! ♥

Tänk va, även en kass dag kan sluta perfekt. Jag älskar fredagar!

/ Loviisa

Alexandras present

Jag börjar minsann få ordning på Alexandras present nu, det är bra. Men jag ska inte va allt för glad, för då skiter det sig, igen. Men det är fortfarande en ingrindinjens (stavning?) som saknas..



& ska den bli klar i tid, det måste den bli. Då får jag nog köpa en ny, är det värt det ? Joh, det är det fan! Det känns ju lite sådär att komma med en födelsedagspresent två veckor innan jul : Grattis älskling!

Nep, nu gäller det, komigen!komigen!komigen! Jag vet att jag klarar det, jag måste klara det. åååh, önska mej lycka till!

/ Loviisa

Lovisa♥Alexandra

Aa man får ju underhålla sig själv nu när man får hjälp att patta håret och då kan det ju va smart att skriva lite blogg.
Lovisa försöker nämligen lära mig hur jag ska fixa håret och sminka mig så det ser normalt ut.

På Fredag ska Lovisa,Joakim,Calle och kanske Anton & Sebastian komma hem till mig i Vinninga hos pappa, de kommer te att bli trevligt.Vi kommer troligtvis åka tll Daggan och äta hennes brända popcorn.Anton kommer bli jätte lessen om han inte får daggans popcorn ifall han "övningskör" till fotbollsplanen och överger oss själva med daggan. HAHAHA!





På torsdag ska alla 6 gå på Hjulafton här i stan, göttmos -äcklig korv! Det ska ta mej fan bli asskoj, vi får väl knyta fast Jokim i ett koppel så vi vet vart han är. Anton & Sebastian kommer inte heller bli så jävla lätt att hålla koll på för dom kommer springa runt som 2 fulla getter.
Och Calle han är homosexuell, runkar varje kväll, saggar på sig själv..

Lovisa och Alexandra kommer så klart va lika perfekta som vanligt ♥



                                                            
//Alexandra

torsdag? neh, tisdag? äsh..

Idag va jag med älsklingsäzz, min Äzz, bara bara min Äzz. Först porra vi oss framför kameran, sen åkte vi till Sebastian, där vi läste i man-boken, jag lärde mej hur man hitta g-punkten, och hur man botar baksmälla - fast det orkade jag inte läsa (& jag behöver knappast veta det heller,)


A: Varför klipper han gräset idag med ?
L: Vadå ?
A: Han klippte gräset igår med!
L: Han kanske inte klippte klart,
A: haha, joh. Han klipper igen.
L: Det kanske inte är en gräsklippare.. ?
A: Vad skulle det annars va!? Man ser ju att det är en gräsklippare, HAHAHAHAHAHA!

   

Anton kom vid 4 till Sebastian, och vi gick ut och cyklade, vi kollade på Antons nya hus, det såg litet ut på utsidan, men fint va det!
Vi stannade på en lekplats, men leksakerna där va sär, så vi åkte till Sebastians mormor & fika, eller.. Vi tänkte fika hos Sebastian mormor, men hon vart inte hemma, hon va i Varberg.

Vi fick åka till lekplatsen igen, för Anton hade tappat sina nycklar, fast dom kunde va på Sebastians säng oxå, men vi kollade iaf på lekplatsen. Fast dom satt i moppen, ledsamt om ngn hade tatt den. Det saknades ju bara en hjälm, eller den kanske låg där ute den oxå.. ?

Jag spelade iaf världens roligaste spel på Sebastian dator, man skulle baka tårtor. Jag va inte så bra på det, joh förresten, jag va bäst.

Sen kollade vi på fredagsfilmen oxå, man hittar alltid ngt nytt att skratta sönder åt, dagens skratta sönder va : Carls tjenare, när han kmr in från en av sina 75 promenader.



Lovisa ♥ Alexandra

Lovisa ♥ Anton
Lovisa ♥ Sebastian


/ världens gladaste Loviisa

..

Jag är nästan lika glad som Lovisa. Jag vet inte varför vi är så glada det kanske va sen i Fredags? Iallfall i går hade vi riktigt jäkla sketa skoj. Vi åkte pulka på rådasand i backarna där, carl va riktigt jäkla bra på att åka speciellt mini skidorna.HAHAHAHAHA! Vi andra var väl fullt inte lika bra som Carl. Eller jo på att bada i vattenpölarna det va lite mysigt faktiskt. 


              


Nu ska iallfall  Lovisa komma snart så ska vi lägga in bilder på min dator från hennes dator och sen när klockan närmar sig 14Sebastrians hus och tvinga med han till Antons jobb, där vi anfaller honom.

iiiiiiiiih!

Fan vad jag är glad. Jätte glad, nu passar verkligen sången som Anton fick mej att sjunga i fredags in : jag mår bra!
Jag vet egentligen inte varför är så glad, jag bara älskar mina små 5 så mkt.


                   ♥ Anton, Alexandra, Joakim, Sebastian & Carl ♥

Tack vare övernattningen i fredags är jag as glad, och igår hade vi oxå pisse kul, jag vill sova med er igen, fast Carl - denna gången får du inte prata så jävla mkt - fast det va jag? Neh, men det va inte jag. Jag sov ju med Joakim och min sovkompis flaskan.

Jag längtar till nästa gång,  och jag är gladgladgladgladglad! Neh, nu måste jag dampa av mej. Jag är så HAPPYYYY!


(världens meningslösaste inlägg, förlåt!)



/ Loviisa

Lilla Alex..

..nu ska du inte överdriva så. Vad va felet på mej? Jag va precis som vanligt. Inga konstigheter, dagen va bäst. & vi ska göra det igen. Massa mer, jag älskar er!

/ Loviisa

LovisaAntonJoakimCalleSebastian <3

Ja nu har vi landat hemma efter 1,5 dag på Hede.
 
På Hede hade vi väldigt,väldigt,väldigt roligt. Det skulle ta väldigt lång tid att berätta allt men lite kan vi nog ta och berätta eller vad tycker du Lovisa? :)
Under kvällen mådde alla ovanligt bra av nån konstig andeldning kan det ha vart majsen?

Ne skulle inte tro de va! Den som var mest på topp vad nog Lovisa, hon hållde på med alla möjliga konster tex: ANTON! (HAHAHA).



Calle&Joakim gick på promenader mesta dels av kvällan/natten/morgonen , fast promenad och promenad de kan man väl inte kalla de?
Resten av kvällen/natten var väldigt rolig. Där va det en hel del att berätta som jag inte orkar berätta nu.

Anton,Lovisa,Joakim,Sebastian & Calle ni är dom underbaraste männskorna som finns älskar er mest och kommer alltid att görat <3

// Alexandra

älska Hede, älska er! ♥

Hemma från Hede! Vi har tältat, lr jag menar "tältat", vi sov ju faktiskt inte i tält. Vi sov ju faktiskt inte alls. Joh, jag & Joakim sov tsm 2 timmar. Sen va det en jävla kråka som hojja ute i trädet så vi vakna 06:50.
Joakim gick ut och försvann, letade efter Carl & Alexandra som va bort, och jag vaknade med en absolut i famnen, hm..

     

Jag skulle gissa på att Joakim va tbk efter 5-10 min, och då va Bastiiman borta oxå, fast han hitta vi i Baren. (snygg bild,)

Imorse va alla trötta, och hade svårt att hitta på ngt att göra, jag och Joakim städade lite. Men sen tog Anton över, Carl hjälpte nog till han med.
Och alla pratade om vad jag gjorde kvällen innan, yuyup, typ mysa med Anton!

     

kvällen innan jah..

När vi åkte till Saleby/Hede, skrattade Carl & Äzz åt att jag sa motocykel, jag har aldrig fattat vad felet va. Men man skulle tydligen säga motoschykel. Ska försöka tänka på det..

  
                  (Joakim har Bullar i ugnen)

Det va ju bra väder som vanligt, regn regn regn, & Anton spelade fotboll. Det gick inte grilla ute, så vi fick låna en elgrill av Pedofil-morfar (Joakim säger Mårrfarr), det tog ungefär 2000 år. Så vi låna en stekpanna istället , vi fick inga grillspett. Men vi drack oss mätta istället. Eller jah.. jag fick knappt ngt!



Jag kan inte säga mer än att kvällen va as bra, och massa massa massa rolig. Fast nästan gång får ni dricka med mej, Carl & Joakim!
& Carl.. Får jag lite mer, kan jag nog följa med ut och tjao.. Vad du nu vill leka.
 
Loviisa älskar Anton, Alexandra, Sebastian, Joakim & Carl mest av allt på hela jorden, och lite kärlek till min sovkompis, flaskan. ♥

(Eftersom alla tkr jag verkade lite.. Lite borta under kvällen, kan det va lämpligt att läsa älsklingsäzz inlägg om tältningen, hon kmr nog ihåg allt mkt mkt bättre,)

/ Loviisa

..

Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!
Jag får inte ont!      Jag får inte ont!


/ Loviisa

Fredag 1/8-08

Idag har det hänt jätte mycket för min del iallfall. Först på morgonen åkte jag till Lovisa där vi målade hennes garagedörrar typ röda. Sen när vi va färdiga tänkte vi att vi skulle åka och bada eftersom det va så jäklarns varmt eftersom det skulle gå fortare att komma iväg gick Lovisa in och åt och jag tog med Saggan ut på en promenad till kullen.

När jag kom tillbaka stog Lovisa med en melon i högsta hugg och skulle skära den i massa bitar vilket inte gick så bra för mer än halva melon splatschades (jag vet att det inte stavs så) och det flög ut massa kärnor i hela köket. Sen fick jag ta över och et gick inget vidare bra de heller så vi gav upp. Jag sa att det finns melon hos mig vi kan ta. Sen tog vi våra racer cyklar och trampade iväg med hela lasset.

Väl hemma hos mig fick Lovisa en snilleblixt och tyckte det va bra att blåsa upp den uppblåsbara båten innan vi åkte i väg och smarta som vi va blåste vi upp den. Sen började problemen vi skulle ju så klart få medd oss båten på något sätt också och det gick ju bra i början sen ville båten blåsa iväg och sånt så då kom jag på att vi sätter den på pakethållaren men även de gick inte.
Efter många blickar från folk tänkte jag till ännu en gång och satte skiten på huvudet och cykla det gick bra några meter den blåste båten av och det va bara börja om från början. Resten av vägen hållde vi den i mellan oss. Väl framme for vi i vattnet som små fiskar för vi va genomsvettiga.
Då började även problemet där. ALLA GRUND!! Vi fastnade på ca: 3 ställen innan vi gick långt ut. Sen åkte vi lite och bada och sen packade vi oss hem efter en Super Duper rolig dag (: Älskar dej Lovisa <3





                                                                                                                    


                                                                                                                                                                            // Alexandra


Joakim idag, ♥

Idag har jag vart med Joakim, det va allt för längesen nu. Vi tänkte åka hem till han, men det regnade så mkt, så vi kom ingenstans, för vi ville bli så lite blöta som möjligt, och det regnade likt förbannat.

Så efter att vi läst nyaste Frida tidningen, kollat på alla plantor på terassen, kollat tillräckligt på vädret, ätit upp
all glass, och kollat allt på Youtube, tog vi hunden och gick ut istället. Det regnade, och mina skor hade redan en inomhus pool innan vi ens kommit ur kvarteret.
Vi gick upp till skogen, och till sandhögarna i Råda Sand, Zacco sprang överlyckligt upp och ner, och jag & Joakim kom på den genigala idéen att åka pulka nerför sandhögarna. Det ska vi göra nästa vecka! Alex & Carl - ni ska minsann oxå va med!

aap, vi gick in. Läste lite Frida igen, kollade lite på internet hur mkt regn & storm
det va egentligen. Vi fick det inte att gå ihop, för det va snö på väderkartan & det hette tydligen inte smhj, så vi sket i det.

När Joakim skulle hem blev det smått hajkojtajkon, men slutligen kom han hem, i en Luftmiljö-för-fan-bil. Och tur va det, för jag fick ett sms 5 min efter han åkt..
Christer (tror jag Joakims pappa heter..?) hade pratat med ngn, och det har blåst ner 300 träd här i närhetet - shit!

Allt slutade iaf bra,  och Joakim - tack för världens roligaste dag! ♥

/ Loviisa



 


Reeegn!

Idag har det minsann vart världens tråkigaste dag, det började med att min underbara mamma väcker mej, genom att stå & hammra på färgburkar i garaget (två rum ifrån mitt). Pissetrött traskar jag upp & ser vad som händer, hittar några blåbär på köksbänken som jag äter tsm med lite yogurth. Ser lite på tv, kmr inte ihåg vad. Jag kanske inte såg på tv ens..?

Eftersom det regnade kunde man inte ut & jobba på brännan, lr åka till stranden, lr va ute överhuvudtaget. bajsbajsbajs!
Därför fick min vovve en makeover :

före     
                               före                                                                         efter

Seriöst, han är ungefär 7000 ggr sötare när man ser ögonen på han, naw, Saggo kan visst va söt - även om det är svårt att tro. Det ser faktiskt inte ut som samma hund!


Sen va vi i Skara hos mammas moster oxå, fy åt fan (glömmer aldrig när du sa det, Carl) vad hon tjötar! Att jag har öronen kvar är ta mej fan ett under, aap. Dagen har i största allmänhet vart rätt kass. Som jag sa till mamma i bilen: Vi skyller på vädret. Puss på Alexandra, för jag älskar henne mest! ♥

/ Loviisa

RSS 2.0