Julmarknad

Nu sitter jag här med saltvatten på naveln och försöker skriva blogg med en hand.. Alexandra har nog rätt, det är kloret som har gjort att den gör ont  ..

*
Imorse vaknade jag med älskling bredvid mej. Vi tog en morgonpromenad i shorts, och jag fastnade i mammas jacka. Elias fick släppa ut mej med hjälp av en kniv - jag vart livrädd, trodde han skulle skära sönder mej.

Vid ett ringde Alexandra och frågade om jag kunde komma till stan, jag trodde vi skulle dit vid fyra, men inom en timme gick vi där och kollade på tomtar och pratade med Martin (tror jag att han hette..?),  han hade köpt en CD-skiva - Velvet, 169:-

Vi gick och letade efter något lila i en evighet, men liksom, ingenting som är snyggt är lila nu för tiden, typ. Vi hittade till slut något att fylla paketet i, men när vi hade slått in det kom Alexandra på att det var tvunget att vara lila papper, men va i helvete! Jag sa till Alexandra, att man köper väl inte papper efter innehållet, nä, nu får det fan va silver runt. Insidan är viktigast, eller hur?

Alexandra kläckte ur sig en bra kommentar som vanligt : Vi skriver oseriöst, helt seriöst asså!


Lovisa är sötast!



Är det min Lovisa som är världens sötaste eller? 
Aa för det är det! Älskar dig som tusan älskling!
Alexandra♥Lovisa

Min Lördag.

  • Vakna
  • Fixa i ordning mig
  • Möta Louise vid tunneln
  • Cykla till Rebecca
  • Hemkompaniet med Rebecca&Louise
  • Innebandy
  • Ica klockan "Reebok handlar"
  • Stan med Louise
  • SKRATTA
  • Blev skrämd av en tant
  • Sköt Loka i mitt ansikte
  • Cykla hem
  • Äta
  • Städa mitt rum
  • Åka till pappa
  • Åka på kalas
  • Äta massor av tårta
  • Åka hem till Råda
  • Tv
  • Dator
  • Sova


 


300 Inlägg!

Det här inlägget är mitt och Lovisas 300:de inlägg. Som sakt så tycker jag att vi ska fira när vi har 500 inlägg eller mer. Vi tycker det är jätte roligt när ni läser våran blogg och hoppas att ni fortsätter.
 Hoppas ni har en bra dag & kväll det ska jag ha :) <3

Nu är det nära :O

Nu känner jag att jag börjar bli lika nervös som jag va förra gången jag skulle ta sprutan. Om 3 timmar och typ några minuter är det över, då behöver jag inte ta den sista förrän 4 månader efter jag har kommit hem från Thailand och sen behöver jag inte ta nästa efter de förrän om 15 år och den andra sorten om 25 år. Det ska bli skönt att slippa dom på 15&25 år sen. Jag längtar inte tills om 15&25 år hahaha. '

FREDAG!!!

Äntligen har det börjat närma sig Fredag, eller det är Fredag men jag ser fram emot när skolan har slutat och det är helg som gäller. Det ska bli hur gött som helst med helg känner jag, den här veckan har vart jobbig & tröttsam. Ikväll ska jag träffa Lovisa,Joel,Jimmy & Niclas, det blir roligt de. Ne nu måste jag göra ordning det sista innan jag ska cykla i väg till Rebecca, ha en bra dag puss <3


Obeskrivligt mycket <3

Alexandra älskar Lovisa obeskrivligt mycket hon också <3
Alltid vi älsling <3



Godnatt!

Ja, nu har jag tänk och sova några timmar innan jag ska ha gympa på idrottenshus. Vi kommer spela innebandy eller något annat hemskt. I natt ska jag förhoppningsvis få sova i fred, utan att Joel ringer och är pratsugen. (inte det enda suget han hade inatt men..)

Imorgon planerar jag och Alexandra att va med made in slöjden, jag betalar och Niclas. Kommer bli trevligt!

natti natti


Alexandra, jag älskar dej obeskrivligt mycket. ♥

RÖSTA PÅ DRIFTERS!

Gå in på www.Drifters.se och tryck på "vi är grammisnominerade" efter de trycker ni på den första stjärnan vid Drifters och sen är det bara drycka i stjärna 2 och 3 på 2 andra band. Mitt förslag är att rösta på Drifters först och sen typ Sarek och sist något annat men INTE rösta på Lasse Stefanz !!!!!!!!!!






Hemma.

Idag har det vart typ världens onödigaste dag i skolan på hela terminen. Först började vi 10:10 med matte. På Matten skrämmde min matte lärare upp mig med massa saker och hade jätte roligt för sig. Han sa att dom hade bytt så att sprutorna skulle vi enlikt Eu-standard och det va as stor och gjorde svin ont sa han. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro men jag blev lite uppskrämmd eftersom jag ska ta spruta i morgon, efter ett tag sa han att han bara skoja för han sa att jag såg kallsvettig ut så han ville inte skrämma upp mig mera.

Våran mattelärare va riktigt på hugget idag, han sa till Tida att hon skulle jobba med matte i helgen men då sa hon att hon inte han de för hon skulle äta julbord och se på hästhoppning på tv och då säget tommy : Det är bra att du varierar dig lite ena dagen äter du dom och nästa da sitter du och kollar på dom på tv. Hahaha. Efter matten hade vi estetiskverksamhet. Våran lärare va sjuk så vi fick jobba på egen hand, alla åkte typ hem men det kunde inte vi i BF1B göra eftersom vi skulle ha ett studiepass på slutet. När klockan va 13:55 så kom jag och Rebecca på att om vi går upp till Tommy och vi gör vårat studiepass nu kanske vi får sluta tidigare. Vi gick upp till Tommy och sa som de va och då sa han att om vi satt på www.freerice.com i en halvtimme så skulle vi få åka hem sen. Efter en halvtimme åkte vi hem och då kom alla tillbaka från sina estetiskaverksamheter ås då fick dom stanna kvar och jobba och vi åka hem. På Studiepassen lurade också Tommy mig om att dom hade en sak på datorn typ en webbcam så alla i EU kunde se mig. Hahaha, jag trodde inte på han (A) .



Matteläxa!



Jag älskar diagram mest av allt i hela världen. Min matte lärare tvingade oss att skriva ut 2 diagram och sen skriva massa saker till dom, jag gillar de inte. Ops nu blev det lite brottom jag ska äta och borsta tänderna sen ska jag åka till Rebecca.


26 November 17:39

Min Onsdag har vart väldigt bra hittills. I morse hade jag först utvecklingsamtal, vilket gick väldigt väldigt bra. Efter de hade vi No & Matte på rad och sen sista lektionen hade vi Hälsopedagogik. På Hälsopedagogiken hade vi vattengympa på badhuset det va ganska roligt,efter vattengympan stannade typ alla tjejer kvar bastade och sen åkte vi hem. När jag kom hem skulle jag äta youghurt och då pajade jag en skål, jag är nog nästan den klantigaste som går i ett par skor. Under tiden jag har vart hemma har jag också hunnit göra lite läxor och spelat DS med Filip. Nu ska jag fortsatta att leta efter ett diagram till min matteläxa.
Pusshejs <3


Studiepass!

Okej jag vet inte vad det är för fel på mig i dag men jag har väldigt tråkigt och inget att göra nu på Studiepasset. Det är bara onödigt att va här när vi istället kan åka hem. Dom borde väl fatta att ingen jobbar om 21 styckna i klassen sitter vid varsin dator och inte gör något. Nu åkte några hem så då borde vi med få göra de tycker jag.
Pusshejs <3

PULKA!

10 minuter kvar av lektionen så jag hinner skriva ett till inlägg.
Nu snöar det lite ute igen, jag vill att de ska bli helg nu och att snön håller sig så man kan åka massa pulka. Jag är ganska barnslig om man säger så, jag typ älskar att åka pulka och fjanta mig. Jag och älsklings Lovisa ska åka pulka eller plastsäck på kullen sen i kväll. Vi måste åka på kvällen har jag bestämmt eftersom det är mörkt och då ser ingen hur otroligt barnlig jag kan bli ibland.
 
Loviisaälskling (L) Äzzälskling


Barn,Kultur & Fritidsverksammhet.

Just nu sitter jag och har Barn,Kultur och Fritidsverksamhet. Vi ska skriva om Barnomsorgens historik det är faktiskt ganska roligt. Pia är sjuk idag också så vi har Kristina i stället så då slapp vi redovisa idag också. Idag va det ganska lätt att cykla till skolan faktiskt, dom hade äntligen skottat, det va inte det bästa jag har sett i skottningsväg men det gick iallfall lätt att cykla.

I Eftermiddag när jag kommer hem ska jag typ inte göra något, bara hjälpa Filip med hans snökoja.
Ne nu ska jag försöka göra lite nytta men vi hörs.
Pusshejs <3

Tisdag

Bara för att våran näthandel är inställd slutar jag runt 14:20 istället för 16:00. För omväxlingsskullt hinner man hitta på något innan man ska sova, mysigt! Än vet jag inte vad jag ska hittta på, jag lär väl hamna framför tv:n, eller så kanske jag ska göra klart pålägg och marmelad (marginal) - häftet, jag borde göra det om jag säger så ..

Ät inte gul snö!

Tack för att ni finns ni är bäst.

LOVISA JANSSON
ANTON GUSTAFSSON
SEBASTIAN SILJÖ

TACK FÖR ATT NI FINNS.
NI ÄR DET BÄSTA SOM FINNS OCH SOM NÅN GÅNG KOMMER FINNAS
DE ÄR INGET JAG BARA SÄGER UTAN JAG MENAR DET VERKLIGEN.
NI GÖR DET VÄRT ATT LEVA
ÄLSKAR ER ♥





Vinter!

Nu känns det som det börjar bli vinter, det enda som saknas är lovet för det va inte allt för kul att cykla hem från skolan idag. Jag har aldrig vart med om att det har vart så svårt att komma hem från skolan nån gång. Som tur så gav jag mig inte utan jag satt kvar och trampa även om mina däck slira och hade sig. Ibland är det bra att va så envis som bara jag
kan vara ibland.
 
Förövrigt är det 1 år sen allt va bättre än bäst, jag såg kort på de förrut. Varför blev allt som det blev kan man fråga sig och jag har faktiskt inget svar på de. Jag vet bara att de va då alla va glada och älskade varandra och nu är det typ tvärt om. Jag saknar Oss, vi och allt men det är inget att göra åt de nu. Det är som det är och kommer antagligen fortsätta att vara så här det är väldigt synd och svårt att inse men jag glömmer aldrig hur roligt vi hade <3

Tillbaka efter skogen.

Nu har jag kommit tillbaka efter att ha vart i skogen och träffat Matthew,Gunilla,Moa,Ella,Matilda,Klara,Fredrik,Hana,Maria & Firre. Firre är världens finaste hund kan jag ju lova, och världens snällaste/busigaste också. I hagen där dom skulle grilla korv satt Ella,Moa,Matilda,Klara och grillade pinnar iställer för korv. Ungefär hela tiden sa Ella : Det blinner i min plinne, det blinner i min plinne. Barnen är för söta. Moa&Ella är tvillingar och Matilda&Klara är tvillingar, dom är så söta.

Nu ska jag gå ner och äta, vi hörs säkert sen.
Pusshejs <3

Söndag!

Äntligen Söndag igen.
Jag gillar att veckorna går så fort nu för tiden för då är det snart Vinterlov och Thailand (42 dagar kvar) .
Min helg har vart jätte bra, ibland är det skönt att åka till pappa & Carina mitt ute på landet så man slipper allt måste. Senare ska jag och Carina fixa lite med ramar och kort i mitt rum och möblera om en liten hylla som jag får i huvudet varenda gång jag reser mig upp ur sängen.

Snart ska jag,pappa,carina & bella gå igenom skogen till kossorna. Matthew ringde och sa att dom skulle grilla korv där och då skulle vi komma förbi och prata med dom.
Jag skriver sen nu ska jag gå.
Pusshejs <3

Lördag!

Idag gick jag upp tidigt halv 9, så jag har hunnit med en hel del och klockan är bara 12:15. Jag har hunnit hjälpa Pappa&Carina att plocka ut massa skit ur ladgårn och åkt och slängt skiten på tippen. Sen har jag också hunnit med att göra massa läxor och lite sånt smått. I eftermidda ska jag åka ner till Farmor & Farfar en liten sväng, och ikväll ska det bara bli mys framför tv:en.

Igår hann jag med allt jag skulle göra och jag hann även med en sväng förbi Drifterstösa. Gissa om jag fick en chock när Erica berättade att om vi hade kommit 5 minuter tidigare hade dom i Scotts vart där. Herregud då hade jag dött, thahaha. Sen sa Erica att vi skulle rösta massa mycket på Scotts i kväll så det får vi allt ta och göra eller rättare sakt det måste vi göra.


Ledig.

Godmorgon, nu har jag precis vaknat. Det va faktiskt ganska skönt att kunna sova ut i dag. Jag har sovit 11 timmar och 30 minuter, de satt inte fel kan jag ju lova er. Jag tycker väldigt synd om er andra som inte får va lediga idag. Idag har jag en sån där dag då det är fullt upp från typ nu tills jag ska åka till pappa. Innan jag åker till pappa ska jag :

• Ducha , Ta på mig , Sminka mig.
• Äta frukost borsta tänderna.
• Fixa till lite i mitt rum.
• Åka och möta Louise och Rebecca.
• Åka till skolan och köpa skolkatalogen.
• Äta.
• Åka hem.
• Packa
• Åka med mamma och handla
• Läxor
• Va barnvakt



Så ser min dag ut fram till typ 16:00 då jag ska börja passa Filip.

Äntligen fredag!

Jag älskar fredagar sjukt mycket, det finns ingen bättre dag! Fast.. Idag är fredagen bara bättre, bad, bokredovisning och företagsekonomi + försäljning och service!

men trots det.. Så älskar jag fortfarande fredagar, jag lovar. Sen flyttar jag till Elias, kommer hem imorgon, fast då ska jag direkt till Falköping och sen kanske till Skövde, låter som en välplanerad helg va? nä, jag ska mest läsa i min jävla engelskabok!

men nu måste jag cykla till badhuset och möta Sara, Erika & Frida. hejdå!

Alexandra cyklar dåligt

Jo, Alexandra cyklar verkligen urkasst. Mina fötter bara poff! rakt in i skylten, och sen rakt in i mitt däck. Min sko blev helt vit, och jag fick ont. Massa ont, bara för att Alexandra måste va först och bäst hela tiden. Köra om tanter bara för att dom går segt, jo, Alexandra är egendomlig. (shit, vilka fina ord jag kan)

ALVIN & GÄNGET <3




ALVIN & GÄNGET <3




Torsdag.

Min dag har vart riktigt bra idag får jag allt säga.
Jag hade typ 1 lektion, började 10:10 och åkte hem vid 12:30.
När jag kom hem städade jag mitt rum och gjorde lite läxor och sånt så jag slipper de i morgon när jag är ledig.
Vid 16:00 kom Lovisa hem till mig, jag skulle åka med henne till Zoo-affären för hon skulle köpa växter till sina fiskar.
Först skulle Lovisa ta ut pengar så vi åkte till uttagningsautomaten på andra sidan Zoo-affären. När vi skulle cykla mot Zoo sen så va jag tvungen att köra fort som fan för att vi skulle komma före en tant över ett gupp så vi slapp att vänta på henne. Snabb som jag är trampar jag på så in i helvete och helt plötsligt hoppar det ut en tant ur en affär och då måste jag ju väja för henne och då kraschar jag och Lovisa in i värsta skylten. Eller aa vi kraschar inte utan Lovisas fot typ fastnar i den där skylten så hon drar med sig den typ 2 cm eller något och hennes sko blir vit. Vi har sånn fart så vi hinner inte stanna, det enda man hörde va några tanter som typ : Åå herregud . Haha jag och Lovisa kommer snart börja orsaka trafikolyckor om vi inte redan har lyckats med de.
Lovisa kanske berättar mer sen för jag hade inte sånn koll på vad som hände där i bak jag va bara intresserad av att komma före tanten.

19 November.

Jag skiver lite blogg nu eftersom det är pause på Sjukhuset.
Min dag började inte alldeles perfekt i morses. Precis när jag kommer utanför Rebeccas hus började mitt cykel däck att pysa, mystiskt tänkte vi men vi åkte vidare ändå. När vi hade kommit en liten bit så fanns det ingen luft kvar i mitt däck. Vi vände och åkte tillbaka till Rebecca, där lämnade jag min cykel och så skjutsade jag Rebecca på hennes cykel. Vi kom precis fram till skolan i tid, vi hann va där typ 3 minter sen började vi. Resten av dagen gick bra utan att det hände något.

Imorgon börjar jag 10:10 och har 2 lektioner, men ändå slutar jag 14:30. Men det gör inget för på Fredag är alla BF-elever lediga alldså är jag ledig.
Nu börjar sjukhuset igen, skriver kanske sen <3

Morgon promenad

Ja, jag har precis ätit frukost och kollat tränat på min redovisning en gång. Den är bäst, jag lovar! Klockan är 09:08, jag börjar 09:50, men jag måste ut med Zacco nu och sen cykla lugnt till skolan. Jag måste erkänna att jag har blitt helt okej med att komma i tid, på morgonen behöver jag inte cykla i 120, utan det räcker med 80, 60 ibland när det är halt, (haha! okej, det va inte kul..). Fast, igår när jag va med Elias kom Christina och hämtade mej.. WOOPS! Men det va bara den gången jag har kommit försent denna veckan, förutom på engelskan och studiepasset..

Men nu måste jag ut på morgonpromenad med vovven, hejdå!

Delagardie open!

Jag har börjat bli klar as mycket i tid nu så jag hinner oftast skriva ett blogg inlägg på morgonen innan jag åker. Jag ska åka hemmifrån om typ 30 minter och va hos Rebecca om typ 37 minuter.
Idag är det delagardie open.För dom som inte vet är det typ 9:orna som får gå runt och kolla på några program (tror jag iallfall) BF1B ska sitta inträngda i samma klassrum hela dan bara för att "det ska bli lite rörelse" på BF-programmet, det va iallfall vad våran lärare sa.

I eftermiddag när jag kommer hem ska jag skriva massa arbeten på datorn och då hinner jag även med ett nytt inlägg om inte 2 eller kanske flera.Nu måste jag gå och packa ner mina saker och snart ska jag åka till Rebecca.

HA EN BRA DAG!!

G

Har man läst i boken får man G, åker man hem får man MVG då? Jag är taggad på att åka hem och bara sova, fast nä, jag kan typ inte sova fören fredag. Plugga på prov är mitt liv nu förtiden - jag hatar mitt liv!

Näthandel

Inte helt ovanligt att jag skriver i bloggen vid denna tiden - näthandel som vanligt. Bosse står nu framme vid tavlan och bestämmer provdatum. Det finns ingenting att ha prov på..

..fan vad allt tjötar! Alla anfaller Bosse bara för att ingen vill ha prov, men Bosse försvarar sig med.. bah, nu sparkar han igång fyran nästa gång. bla bla bla, okej, vi kan nog inte göra något åt det.

MEN!
Nu vill Frida göra en blogg, så jag ska hjälpa henne efter att Bosse har pratat klart.

(OBS! Är inlägget oläsligt, oförståligt, lite fel ord här och var.. ? amen, jag lyssnar på Bosse samtidigt.)

9B, Ruden nu tack <3

Precis som igår sitter jag i ett grupp rum med Louise och co och jobbar med BKF:en fast nu har jag tagit en pause från jobbandet och skriver lite blogg.
Just nu känner jag att jag vill ha Ruden och ett klassrum med 9b och Lovisa i.
Tänk att få tillbaka dom lektionerna vi hade, seriöst jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka dom just nu.

Lovisa kom och anfall mig innan jag får spader ♥

Idag när jag kommer hem står bara plugga på schemat, jag lär nog inte inna så mycket mer än att göra det.
Kan det bli tråkigare? Nej jag tror faktiskt inte de.  

Snart är det iallfall helg för mig, det ska bli skönt.
Bara 2 dagar kvar sen är vi på BF lediga på Fredag, det ska bli rätt skönt.

Nu måste jag gå.
Pusshejs.

ALEXANDRAÄLSKARLOVIISA <3


Skolan.

Egentligen har jag slutat, fast vi slutar 16:00 egentligen. Jag, Louise och Rebecca är kvar och skriver på BKF inlämningen. Det är lika bra att stanna kvar eftersom jag inte kommer att orka göra den hemma för då ska jag göra Engelska & Hälsopedagogik.

Juste nu sitter jag och smsar med Loviisa, vi pratar om att vi har sockerbrist för vi är väldigt trötta, det är ganska synd om oss i bland. Snart ska jag,Louise och Rebecca försöka ta oss ner till Cafeterian för att köpa oss varsin klubba så vi kan koncentrera oss den sista stunden av lektionen.
Nu ska vi gå ner till cafeterian.
Pusshejs <3


Godmorgon!

Ännu en ny vecka, jäklar vad helgerna går fort.
Äsch det är inte så långt kvar till lovet så det är bara speeda på dom sista veckorna nu.

Idag är min dag ganska bra faktiskt jag börjar 09:40 och slutar 16:00, okej det kanske inte va så bra men min Måndag brukar gå ganska fort när man väl är i skolan. Efter skolan står bara massa läxor och sånt där tråkigt på mitt schema men det ska jag nog också klara av...tror jag.

Precis som Loviisaälskling skrev igår kan jag inte heller sluta tänka på Lördagen, den va så helskottas rolig så det finns inte, man får allt ett leende på läpparna när man tänker tillbaka till de.

Hoppas alla våra blogg-läsare får en bra dag.



Jotack, världens bästa lördag!

Jag är verkligen heltaggad på en sån här helg igen! Alexandra har berättat det mesta, men en del detaljer glömde hon.. Att glömma kameran va en stor miss - även om det inte fanns en sekund över för att ta kort.. Men jag vet att det kommer bli en sån här lördag igen och då ska kameran med!

Whatever. Denna okända anledning va att jag vaknade av att Alexandra fes, och började skratta. Alexandra slår upp ögonen och ser irriterat på mej : vafan.. euf.. fes jag?

Bra start på dagen älskling! I följd med godis och cola så klarar man allt. Även cykla ute i -20º och leta efter du-vet-vad, försöka ta skydd från regnet, och ringa till Joel, Jimmy, Staaf. Men ingen av dom hade batteri. Det jobbigaste var att dom va precis där vi va, fast det visste inte vi, inte dom heller.

Lördagen va världens roligaste. Precis innan jag åkte hemmifrån sa mamma: håll ihop, tappa inte bort varandra och tappa inte bort mobilen.

Vi höll inte ihop, Alexandra blev borttappad, och Antala snodde min mobil. Misslyckat? Jo, men allt blev helt återställt, vi kom till Staaf, han hittade Alexandra, och Antala kom tillbaka med min telefon när Joel ringde till den.

jag säger det igen.. (obs! interna skämt, otomstående kanske inte förstår..)    :
VÄRLDENS ROLIGASTE HELG, TACK ÄLSKLINGSÄZZ FÖR ATT DU FINNS.
NU SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MEJ INNAN JAG SOMNAR.
OCH JAG KOMMER ALLTID KOMMA IHÅG MADE IN SLÖJDEN.


MADE IN SLÖJDEN!

I Morse vaknade jag av att Lovisa skrattade åt mig, hon skrattade av okändandledning.
Som alltid startade vi dan med lite godis & coca-cola. Okej nu lät de som om jag och Lovisa startade dagen varenda dag med att äta godis och dricka cola men så är det inte. Vad jag menar är att ungefär varenda gång Lovisa har sovit här så startar vi dagen med godis och cola. Vi är lite knäppa, alla kan faktiskt inte va perfekta. Hahaha.

När vi hade ätit godis och druckit cola sätte vi på tv:en och såg på typ barnprogram, väldigt intresant vill jag lova. Efter att vi hade legat framför tv:en och fjantat oss lite gick vi äntligen upp och åt frukost. När vi hade gjort det orkade vi inte göra så mycket mer än att gå och lägga oss i sängen en sväng till. Efter en stund tog vi allt tag i att göra i ordning lite och runt halv 12 - 12 åkte Lovisa hem.
När hon va hemma åt jag och gjorde i ordning mig själv.
Halv 3 kom hon tillbaka och då fixade vi min cykel, sen började vi cykla mot Stenhammar där vi skulle hälsa på Joel,Jimmy,Niklas,Robin och (Erik). På vägen dit skojjade vi om att när vi kom dit skulle dom säkert inte va hemma och aa vi hade rätt. När vi kommer hem till Robin Staaf står det inga cyklar där. Då cyklar vi vidare, eftersom det regnade massor stannade vi på en lekplats där vi försökte få tag på dom, men vi fick inte tag på dom.

Elias ville att vi skulle möta han vid Villabadet typ så då cyklade vi dit. Vi stog en stund och pratade med Elias och han sa att han trodde han hade sett Joel och co vid tofta pizzeria. På vägen mot pizzerian hittade vi Joels mössa men på pizzerian hittade vi inte dom. Då fortsatte vi att cykla mot Hjärtbergs eftersom det regnade och va svin kallt ute. På Hjärtbergs satte vi oss på en bänk och försökte få tag i dom igen men det gick inte. Efter en ganska lång stunds tittande och blegande på folk började vi dra oss hemmåt. Vi släppte av Elias vid typ Månesköld och sen åkte vi hem.
Nu sitter jag här och kollar på Ensam mamma söker och pratar med Loviisaälskling på msn.

MADE IN SLÖJDEN!

TACK FÖR VÄRLDENS ROLIGASTE HELG LOVIISA, DET HÄR FÅR VI VERKLIGEN GÖRA OM.
ÄLSKAR DIG MEST GUMMAN <3
ALEXANDRAHJÄRTALOVIISA!

Världens roligaste Lördag!

Herregud sicken Lördag, det va den roligaste på väldigt länge.
Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag, och sen har jag inte vart så rädd eller orolig heller.
Iallafall hade jag,lovisa,robin och robin en hel del att göra medans Antala!? Och nån Elias!? Gjorde typ allt för att det skulle bli värre. Men annars va det väldigt väldigt bra.
Snart ska jag och Lovisa åka och lämmna Jimmys tröja och uppsöka en sak i skogen som vi kasta ut där.
Tyvärr glömmde vi kameran i går så det finns inga kort på händelserna men nästa gång ska vi allt ta med den.
Pusshejs <3


Försen mat, precis som vanligt

Alltid när jag ska göra något efter maten är mamma efter. Alltid, det är jämt så! Gah! Jag blir besviken på henne. Jag och Alex ska träffa Joel, Jimmy, Niklas & Staaf, vi har längtat hela veckan så ba : vi äter om en halvtimme. Vadå om en halvtimme? Jag hade planerat att va hos Alex om 10 minuter. Okej, lugna ner mej nu, jag ska sova hos Äzz, jorden går inte under, mitt liv är inte förstört.

Gosh, vad jag är töntig!

Lördag!

Jag har längtat efter lördag hela veckan, ikväll ska jag och Alex träffa grabbar, och sova i hennes säng. Kanske langa lite cigg också! (hahaha! internt skämt). Men för att jag ska hinna komma i väg innan man måste ha pannlampa och reflexväst (jag har inte något ut av det men..) kanske jag ska börja med att ta på mej kläder, sminka mej och fixa håret nu.


15 November.

Nu har jag nästan gjort i ordning mig själv och mitt rum. Snart ska jag gå ut i garaget och pumpa upp Lovisas madrass som hon ska ha. Okej hon ska inte ha den men ändå, den kan va bra att ha om Lovisa skulle hamna i hålet och hon måste putta ner mig på golvet.
Mahahaha.
Jag tror att Lovisa ska komma till mig typ snart, vi ska va med Anton & Sebastian en sväng och sen ikväll ska vi träffa Joel och dom. Det blir nog en bra dag kan jag tänka mig.

Nu ska jag gå ut och pumpa upp madrassen, skriver mer sen.

Pusshejs <3




Fredag :)

Äntligen Fredag.
Jag känner att det har vart min höjdpunkt sen typ i Söndags.
Ikväll ska jag va med Lovisa,Anton & Sebastian.
Lovisa ska anfalla mig när hon har ätit, sen ska vi cykla och möta Anton & Sebastian antar jag.
Innan jag går måste jag bara berätta att jag skrämde en Ost-Gubbe idag.
Thahahah.
Pusshejs <3

Skärpning Alexandra!

Ne nu får jag ta och skärpa till mig med blogg skrivandet.
Jag skriver aldrig längre och det är ju lite synd.
Just nu har vi rast.
Jag,Rebecca,Louise & Elina har trängt in oss i Vil/Samtalsrummet med varsin dator och sitter och blegar.
Vi börjar om 1timma & 30 minuter med gympa på idrottenshus.
Efter det slutar vi.

När jag kommer hem ska jag äta och fixa lite i mitt rum.
Sen nån gång kommer Lovisa hem till mig så ska vi träffa Anton&Sebastian.
Det kommer bli väldigt roligt antar jag.
Vi får hoppas att det inte blir några fastningar i staket eller att man missar någon kant att cykla upp på som vi råkade ut för i går.

Nu ska jag ta och ägna min tid åt läslogg och att titta på Rebeccas porrsidor.
Pusshejs <3

Farsdag.

Nu har jag precis kommit in efter att ha vart ute och grejat lite.
Eller jag grejade inte så mycket jag lekte mest med Grållan eftersom hon va busig.
Efter att vi har ätit ska vi åka till Farmor,Jippie vi komer få brända popcorn och dö.
Okej nu överdrev jag men vi kommer iallfall att åka dit och sen får vi se hur det blir med de andra.

Imorgon är det skola igen,jag ser inte fram emot detta. Allt är bara jobbigt nu och äckligt och åååååå.

Antons kommentar <3

haha!
Antons kommentar va bäst! Jag skrattar så jag dör, fick helt ont i magen nu.


Det har vart tyst i våran blogg ett tag, och den största anledningen är att Alexandra inte har skrivit, och då har inte jag heller skrivit. Konstig anledning, jo, jag vet.

Jag har iallafall fåt tmin telefon nu så jag är glad, happy och överlycklig! Dagen är oplanerad in i minsta detalj. Nu ska jag gå och göra mej i ordning, ta på mej kläder och sen gå ut och gå med hunden. Skulle vart med Joel egentligen, men han skulle spela fotboll. Ikväll ska jag förhoppningsvis åka till Vinninga och träffa Alexandra, känner att jag skulle må bättre av det.

ha en bra dag, kram!

LÖRDAG :D

Äntligen Lördag.
Lördagar är den bästa dagen på hela veckan och nästan året också om man inte räknar med Sommarlovet och dom andra loven. Idag har jag redan hunnit med en hel del fastän kl ockan bara är 11:01.
Jag har vart ute i lagårn, Anton är rolig han frågade om jag hade vart ute där och matat Bella. Hahahahahhahahahahaha.

Snart ska jag gå ner och ducha, för typ klockan 14:00 ska vi va på kalas i Götene hos Carinas Mamma och hennes gubbe. Och pappa är inte ens hemma, han är hos Stig-Helmer och gör något.

Alexandra längtar tills nästa helg när det blir Lovisa,Anton och Sebastian helg. Det kommer bli as jätte roligt, först måste vi bara stå ut med en vecka i skolan men de ska vi väl klara. Vi har ju typ X-dag på Onsdag så då är man typ ledig om mna inte har något att göra i skolan tror jag. JIPPIE :D


<3




Du är den finaste jag vet gumman.
Alltid du och jag, lova mig de.
Jag kommer alltid finnas här för dig om det är något och det hoppas jag att du vet.
Älskar dig otroligt mycket sockerpullan

Alexandra&Lovisa



Lovisa älskling <3

De här kommer vi klara gumman, om vi hjälps åt.
Jag vet att det är lite mycket för dig nu och att det är jobbigt.
Jag finns här och hjälper dig om det är något, du är det bästa som finns älskling.
Jag älskar dig över allt annat på hela jorden, alltid vi snuttepluttan ♥

Alexandra♥Lovisa


Saknar dig <3


Onsdag.

Nu är klockan typ 14:13 och jag har precis kommit hem från skolan.
Sista lektionen nu fick vi e på nån Olivias poesi orkester, Rebecca tyckte de va så bra så hon somnade.
I morse hade vi No-prov och det gick faktiskt bra, tror jag iallafall.
Eftermiddagen ska jag spendera med min mattebok, eftersom vi har matteprov i morgon.
Och i kväll ska jag bara va hemma och inte göra något.
Jag har börjat komma igång och skriva blogg igen.
Wohoo.
Ne nu ska jag gå och göra min mattebok sällskap :(
Pusshejs <3




Lovisa Jansson, älskar dig <3

Hellu :)

Nu har jag tagit en liten pause från No-provsläsningen.
Jag ska alldelses strax fortsätta med den för jag måste få bra betyg.
I morgon ska våran klass på n¨ån konstig musik sak i aulan.
Jag tror inte den saken är bra, men det vet jag ju inte förrän jag har sett den.
Förövrigt gillar jag inte det som händer och håller på att ske nu. Har du med märkt det Lovisa?

IHelgen ska jag åka till pappa. Min lillasyster har redan åkt dit och hon ska stanna där tills Söndag.
På Lördag ska vi åka på kalajs till Rose-Marie och Sture och Daniel är antagligen där också.
Nej nu ska jag fortsätta med No-provsgrejsen.

Jag saknar dig Lovisa, och den gammla tiden <3

Måndag.

 Happ, Måndag igen och lovet är slut.
 Jag hade gärna vart hemma en vecka till eller två, men nej jag får klara mig till Jullovet och Thailand.
 Idag har det vart en ganska så bra dag och jag har hunnit med en hel del faktiskt.
 För övrigt har mitt rum börjat bli ganska fint, bara så alla vet. 
 Jag ska skriva mer sen men nu har jag lite annat att göra :) <3






RSS 2.0